Ο Χατζηδάκης… αυτοθαυμάζεται για τη φορολογία στους μικρομεσαίους και επιτίθεται σ’ όποιον κάνει κριτική

Να σιωπήσει και να μην κάνει κριτική για τη φορολογική μέγγενη της κυβέρνησης σε 700.00 ελεύθερους επαγγελματίες απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Κωστής Χατζηδάκης σε μια παραληρηματική ανάρτησή του στο Facebook.

Δείτε:

“Καρότο και μαστίγιο” Μητσοτάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Ο υπουργός Οικονομικών θεωρεί ότι είναι υπεράνω κριτικής και επιτίθεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια προσπάθεια να περάσει στην αντεπίθεση μετά τις αντιδράσεις που προκαλεί το νέο σύστημα φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών.

«Πραγματικά δεν το περίμενα ότι θα ακούγαμε τα σχολιανά μας και γι’ αυτό το θέμα! Περίμενα ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης που είναι θεωρητικώς υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης, θα στήριζαν αυτή την πρωτοβουλία κοινωνικής δικαιοσύνης», αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος νόμιζε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα υποκλίνονταν στην φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Οικονομικών στη δήλωσή του αυτοθαυμάζεται λέγοντας πως «Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα που εισηγούμαστε είναι ένα δίκαιο σύστημα το οποίο συνδυάζεται με παράλληλη σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος».

Μάλιστα, στην ανάρτηση – παραλήρημα αναφέρει ακόμα ότι «προσωπικά θα ήθελα σε κάθε περίπτωση να ενθαρρύνω τέτοιου είδους “οργισμένες” αντιδράσεις από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Διότι τους απομονώνουν ακόμα περισσότερο από την κοινωνία. Την κοινωνία που αναγνωρίζει τον δίκαιο χαρακτήρα της μεταρρύθμισής μας και μας ψήφισε, όχι για να συμβιβαστούμε με κατεστημένες αντιλήψεις, αλλά για να προχωρήσουμε σε γενναίες μεταρρυθμίσεις. Στις μεταρρυθμίσεις εκείνες που θα επιτρέψουν στην πατρίδα μας να συνεχίσει να προχωρά μπροστά!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί