Απύθμενο θράσος από τον εκλεκτό της ΝΔ, περιφ. Θεσσαλίας: «Να με ξαναψηφίσετε γιατί έκανα την Θεσσαλία πρώτη στον κόσμο»! (Βίντεο)

Ο εκλεκτός ΝΔ και Μητσοτάκη, ο γαλάζιος Κώστας Αγαπητός, δεν διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για να επανέλθει στα ηνία της περιφέρειας αλλά του γαλαξία ολόκληρου για να γίνει γαλαξιάρχηςάρχοντας του σύμπαντος.

Και αυτό δεν είναι υπερβολή καθώς ο ίδιος από τα τηλεπαράθυρα του ΣΚΑΪ, έδωσε μια ασυνάρτητη και προσβλητική για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Θεσσαλίας απάντηση στο ερώτημα για ποιο λόγο πρέπει οι πολίτες να τον ψηφίσουν ξανά.

Συγκεκριμένα, ένας εκ των δύο παρουσιαστών ρώτησε τον Κώστα Αγοραστό γιατί να τον ξαναψηφίσουν. Για την ιστορία, παραθέτουμε την ακριβή διατύπωση της ερώτησης γιατί όπως θα διαπιστώσετε έχει μεγάλο ενδιαφέρον:

«Εδώ είναι αυτό είναι που λένε ότι σας έκατσε στη βάρδιά σας η μεγάλη στραβή και είναι λογικό ο κόσμος εσάς ξέρει σε εσάς στρέφει και τον θυμό του και την οργή του και τα γιατί του και ότι συνεπάγεται μιας τέτοιας καταστροφής. Γιατί να σας ξαναψηφίσουν;».

Και ο γαλάζιος εκλεκτός της διαλυμένης Θεσσαλίας, μετά από κενό 3 δευτερολέπτων είπε το «ποίημα»:

«Γιατί μπορούμε να πάμε από την αρχή τη Θεσσαλία. Γιατί στα 13 χρόνια που μας εμπιστεύτηκαν αυτό που είπαμε το κάναμε, γιατί πήγαμε τη Θεσσαλία μπροστά σε υποδομές, υγεία, παιδεία, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Φτάσαμε τη Θεσσαλία μπροστά, πρώτη στην Ευρώπη και τον κόσμο. Πήραμε βραβεία σε όλα τα επίπεδα, περιβάλλον σκουπίδια, green deal», είναι οι βασικές παραληρηματικές αναφορές για τις οποίες ο Κώστας Αγοραστός θεωρεί ότι πρέπει να τον ξαναψηφίσουν οι πολίτες της Θεσσαλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί