Περιοδεία Αρναουτάκη στην Ιεράπετρα και τη Σητεία

 Περιοδεία στην Ιεράπετρα και τη Σητεία θα κάνει αύριο Σάββατο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» θα φτάσει στις 11:00 το πρωί στην Ιεράπετρα και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης προκειμένου να του δοθεί η ευκαιρία να συζητήσει με επαγγελματίες, καταστηματάρχες και κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής και ζητήματα της καθημερινότητας. 

Μετά την Ιεράπετρα ο κ. Αρναουτάκης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΕ Λασιθίου θα μεταβούν στον Μακρύγιαλο όπου θα συναντήσουν επαγγελματίες και κατοίκους της τουριστικής περιοχής.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στη Σητεία όπου ο Σταύρος Αρναουτάκης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού στο Λασίθι, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες, νέους και κατοίκους στο κέντρο της πόλης.

Να σημειώσουμε ότι την περασμένη Πέμπτη ο κ. Αρναουτάκης είχε περιοδεύσει και πάλι στην ΠΕ Λασιθίου, στην Κριτσά και στην Νεάπολη, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» στο κινηματοθέατρο Rex του Αγίου Νικολάου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί