Γωγώ Μηλάκη: Μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού

Μια πολύτιμη συνεργασία προς όφελος όλων των ευάλωτων παιδιών και των οικογενειών τους

Για την συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μίλησε η Γωγώ Μηλάκη, εντεταλμένη σύμβουλος επί των θεμάτων Εθελοντισμού και Διασύνδεσης της Περιφέρειας Κρήτης με φορείς και οργανώσεις. “Η συνεργασία μας με το Χαμόγελο του Παιδιού έχει φέρει καρπούς. Στόχος μας είναι να προστατεύουμε όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, να φροντίζουμε την υγεία και το βιοτικό τους επίπεδο και παράλληλα να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε τους πολίτες για την παιδική κακοποίηση”.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας που έχουν υπογράψει το Χαμόγελο του Παιδιού με την Περιφέρεια Κρήτης, προβλέπει την πραγματοποίηση παρεμβάσεων και προγραμμάτων, στους τομείς της πρόληψης και της αντιμετώπισης περιστατικών βίας, της πρόληψης περιστατικών εξαφάνισης παιδιών, της πρόληψης και της αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας, της υποστήριξης οικογενειών που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, καθώς επίσης και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και φυσικών καταστροφών.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Γωγώ Μηλάκη: Μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού”

  1. μου φέρνει τρόμο

    η αντίδραση της Γωγώς σε διαδικτυακή εκδήλωση όταν την ενημέρωσαν από το χαμόγελο ότι είχε αυτοκτονήσει 12χρονη στα Χανιά ήταν σοκαριστική… Είπε ένα “με ένα κόμπο στο λαιμό” και συνέχισε την ωραία της εκδήλωση σαν τηλεπαρουσιάστρια διαφημίστρια – μοντέλο! Αλλά μάλλον έτσι είναι οι γιατροί. Πιο καλλιεργημένη ήταν η γιαγιά που δεν ήξερε ανάγνωση και γραφή…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί