Εκδήλωση του Αλ. Καλοκαιρινού στο Μαρίνα: Γυναικεία υπόθεση η συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου με 4 δημοσιογράφους

Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής 24/9 στο καφέ Μαρίνα στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, στην εκδήλωση «Γυναικεία Υπόθεση» του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξη Καλοκαιρινού.

Τέσσερις δημοσιογράφοι, η Ελένη Βακεθιανάκη, η Μίρκα Οικονομοπούλου, η Μαρία Σπυριδάκη και η Ειρήνη Τσάκα «βομβάρδισαν» με τις ερωτήσεις τους για περίπου δυο ώρες τον Αλέξη Καλοκαιρινό, ζητώντας απαντήσεις για θέματα σχετικά με την Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο ηρακλείου που αφορούν τις γυναίκες – και όχι μόνο. Η έμφυλη βία, η συμμετοχή των γυναικών στα κοινά, στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη», αλλά και την επόμενη μέρα στη δημοτική αρχή, οι παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας στο Δήμο, η αντιμετώπιση δομικών ζητημάτων, η συνεργασία με φορείς και συλλόγους, η κοινωνική πολιτική του Δήμου, αλλά και λεπτομέρειες από το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης, ήταν μερικά μόνο από τα θέματα που τέθηκαν.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός, ευχαρίστησε τις δημοσιογράφους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και απάντησε με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε όλες τις ερωτήσεις, δίνοντας ένα ξεκάθαρο στίγμα για την πολιτική που προτίθεται να εφαρμόσει σε αυτούς τους τομείς, εφόσον οι πολίτες του εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου. Παράλληλα, τόσο πριν όσο και για αρκετή ώρα μετά την εκδήλωση, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τις εκατοντάδες κυρίες που είχαν γεμίσει τόσο τον εσωτερικό, όσο και τον εξωτερικό χώρο του καφέ Μαρίνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί