Αλέξης Καλοκαιρινός: Νιώθουμε την υποχρέωση και την ευθύνη

Στη Νέα Αλικαρνασσό ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου

Συνεχίζοντας να κάνει πράξη την προεκλογική υπόσχεσή του, το «θα με βλέπετε και μετά τις εκλογές», ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12/10 στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους που έσπευσαν να τον συγχαρούν για τη νίκη της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ και ο ίδιος έστειλε ξανά το μήνυμα ότι παραμένει δίπλα στην κοινωνία, ακούει και συζητάει για όλα. Παράλληλα, συνεχάρη τους εκλεγμένους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους αλλά και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού, επισημαίνοντας ότι έχει ανοίξει μια νέα σελίδα για τον τόπο μας. «Δώσαμε μια εκλογική μάχη δύσκολη και απαιτητική. Και την κερδίσαμε και στη Νέα Αλικαρνασσό, για τη Νέα Αλικαρνασσό. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον Δήμο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου, τονίζοντας: «Έχουμε να κάνουμε πολλά και στη Νέα Αλικαρνασσό. Προετοιμαζόμαστε για να εμβαθύνουμε τα προγραμματικά μας στοιχεία, να θέσουμε τις προτεραιότητες και να είμαστε έτοιμοι από την 1η Ιανουαρίου που θα αναλάβουμε τη Δημοτική Αρχή να παράξουμε έργο.».

Τονίζοντας ότι μπορούμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για τον ίδιο στόχο, ο Αλέξης Καλοκαιρινός επεσήμανε: «Όπως συγκροτήθηκε το Δικαίωμα στην Πόλη, έδειξε ότι έχει μια βάση πλατιά στην κοινωνία και μια άμεση ανταπόκριση από την κοινωνία. Αυτή την επαφή πρέπει και θα τη διατηρήσουμε. Οι συμπολίτες μας ένιωσαν ότι θα είμαστε κοντά τους, ότι θα είναι συμμέτοχοι. Και προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να πάει μπροστά και η ευρεία παράταξή μας. Έχουμε όλοι μερίδιο στη νίκη. Η επιτυχία αναλογεί σε όλες και όλους εξίσου. Αλλά έχουμε και μεγάλη υποχρέωση και ευθύνη. Δημιουργήσαμε προσδοκία στον κόσμο. Ο κόσμος χαμογελάει στο δρόμο επειδή κέρδισε το «Δικαίωμα στην Πόλη». Κι αυτό το χαμόγελο δεν πρέπει να το αφήσουμε να σβήσει. Πρέπει να ανταποκριθούμε στην προσδοκία που έχει γεννήσει αυτό που φτιάξαμε όλοι μαζί. Σας καλώ να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε, να είμαστε αισιόδοξοι και δημιουργικοί. Να είμαστε επινοητικοί. Να έχουμε αυτές τις ιδέες που, όχι μόνο θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής, αλλά θα κάνουν τη διαφορά. Αυτό το κάτι παραπάνω που θα δικαιώσει τις προσδοκίες.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί