Αδιανόητα πράγματα: Τα ελικόπτερα επί μέρες δεν επιχειρούσαν για να σώσουν κόσμο γιατί τα ίδια είχαν βουλιάξει στα νερά!

Αποκάλυψη σοκ: Ξέρετε γιατί δεν πήραν μέρος τα ελικόπτερα στη διάσωση και αναρωτιόνταν οι πάντες πού είναι; Ξέρετε γιατί ενώ μιλούσαν για 10-15 ελικόπτερα που τάχα επιχειρούν, όλοι έβλεπαν μόνο 3 να πηγαινοέρχονται και μάλιστα αργά το απόγευμα ενώ ο Αρτοποιός έλεγε διάφορα για κεραυνούς; Γιατί τα υπόλοιπα ήταν βυθισμένα στο νερό. Ναι, τα άφησαν να βυθιστούν. Μετά την ανατίναξη της Αγχιάλου, τώρα πλημμύρισε και η Ταξιαρχία Ελικοπτέρων. Έχουν ρημάξει κυριολεκτικά την άμυνα της χώρας οι άριστοι. Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι για τη χώρα και τους πολίτες. Είμαστε απροστάτευτοι. Ο Φλώρος είναι αδιανόητο να παραμένει ακόμη αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Η παραίτηση του είναι επιβεβλημένη κ ηθικά απαιτητή. Είναι ένας άχρηστος παρακολουθούμενος με παράσημα άνευ ουσίας, αφού επιχειρησιακά απέτυχε στα πάντα. Άχρηστοι επιτελικά ηλίθιοι κ επικίνδυνοι.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του ieidiseis.gr που επικαλείται πληροφορίες του taxydromos.gr:

Βούλιαξαν στη λάσπη ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού στην 1η Ταξιαρχία στον Βόλο. Η βροχή μετέτρεψε σε λάσπη τους χώρους στάθμευσης των ελικοπτέρων. Αποτέλεσμα; Κάποια ελικόπτερα κόλλησαν, κάποια άλλα βούλιαξαν στη λάσπη.

Η μονάδα κατέφυγε σε «εξωτερική» βοήθεια, ζητώντας από την Περιφέρεια να συνδράμει ώστε να απομακρυνθεί η λάσπη και τα συσσωρευμένα νερά από την πίστα των ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ τα ελικόπτερα παραμένουν λειτουργικά.

Νωρίτερα, το taxydromos.gr μετέδωσε ότι είχε πλημμυρίσει η 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι τα ορμητικά νερά από τον Πηνειό που έσπασαν…. έχουν κατακλύσει ένα σημαντικό μέρος των εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην Αεροπορία Στρατού.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στρατιωτικά οχήματα συγκεντρώθηκαν στην πύλη του Στρατοπέδου, ενώ τα αμερικανικά ελικόπτερα που σταθμεύουν μέσα στην 1η ΤΑΞΑΣ βρίσκονται σε ειδικό χώρο που έχει κατασκευαστεί για αυτό τον σκοπό.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί