Επίθεση κατά Βαξεβάνη: Ζητούν συγγνώμη ένας-ένας όσοι τον συκοφάντησαν

«Συγγνώμη», και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες μόλις κατάλαβε ότι θα κληθεί από τη δικαιοσύνη για να αποδείξει όσα υποστήριζε στην άθλια ανάρτησή του, έσπευσε σήμερα να ζητήσει ένας εκ των συκοφαντών του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του ίδιου και της οικογένειάς του το βράδυ της 25ης Αυγούστου.

Πρόκειται για τον Γιώργο Πανόπουλο, ο οποίος είχε παρουσιάσει με παρελκυστικό τρόπο τα όσα συνέβησαν στην Εύβοια το βράδυ της 25ης Αυγούστου, όταν o εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης μαζί με την οικογένειά του (και την 8χρονη κόρη του) είχαν πέσει θύματα επίθεσης σε ταβέρνα στην Εύβοια από συγγενή επιχειρηματία το όνομα του οποίου υπήρχε στη λίστα Λαγκάρντ που είχε αποκαλύψει το 2012 ο δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Πανόπουλος, σε ανάρτησή του είχε παρουσιάσει με ψευδή τρόπο τα πραγματικά περιστατικά, με αποτέλεσμα το «αφήγημά» του να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, γνωστό για το μένος του κατά του Κ. Βαξεβάνη.

Ο Μπ. Παπαπαναγιώτου σε ανάρτησή του, την επομένη της επίθεσης, είχε υιοθετήσει τα όσα έλεγε ο Πανόπουλος και χαρακτήρισε «κότα» τον Κώστα Βαξεβάνη για το γεγονός ότι αντέδρασε με ψυχραιμία στην πρωτοφανή επίθεση που δεχόταν ο ίδιος και η οικογένειά του και που τελικά οδήγησε στον τραυματισμό της πεθεράς του.

Με σημερινή του ανάρτηση πάντως, ο Γ. Πανόπουλος αναφέρει:

«Μιας και μου ήρθε εξώδικο και δε θέλω μπλεξίματα δηλώνω: Εγώ ο Γιώργος Πανόπουλος ζητώ συγγνώμη για τη συκοφαντική μου ανάρτηση και τα σχόλια κατά του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Documento κ. Κώστα Βαξεβάνη, καθώς και της οικογένειάς του».

Στη συνέχεια, με φωτογραφίες, δημοσιεύει μέρος του εξωδίκου που έλαβε από τον δημοσιογράφο και στο οποίο ο ίδιος παραδέχεται ότι τα σχόλιά του «στόχευαν ευθέως και δολίως στην προσβολή της προσωπικότητας του κ. Βαξεβάνη», ενώ ξεκαθαρίζει ότι «είδα τον δράστη να επιτίθεται χυδαία λεκτικά σε βάρος του κ. Βαξεβάνη και στη συνέχεια να προσπαθεί να επιτεθεί σωματικά στην σύζυγό του, εν τέλει δε χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της με βίαιο τρόπο και εντελώς απρόκλητα».

Σχολιάζοντας την απολογητική ανάρτηση του Γ. Πανόπουλου, ο Κώστας Βαξεβάνης δηλώνει σε νεότερη ανάρτησή του:

«Ο κύριος Γιώργος Πανόπουλος τον οποίο επικαλέστηκε ο
Μπάμπης Παπαπαναγιώτου την ημέρα που έγινε η επίθεση εναντίον μου και εναντίον της οικογένειας μου για να διαδώσει ότι όλα όσα έλεγα ήταν ψευδή, σήμερα, μετά από εξώδικο δηλώνει ότι με συκοφάντησε δόλια και ζητά συγνώμη. Αυτή την τύχη θα έχουν πλέον οι συκοφάντες».

=

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί