Κακοκαιρία Daniel: Επιτελικό μπάχαλο – Έστειλαν κατά λάθος μήνυμα 112 στη Θεσσαλονίκη!

Επιτελικό μπάχαλο με την κακοκαιρία Daniel που έχει προκαλέσει εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Μαγνησία, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, δεκάδες εγκλωβίστηκαν και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια λάσπης.

Ο κρατικός μηχανισμός για ακόμα μια φορά φάνηκε ανεπαρκής στην διαχείριση της φονικής νεροποντής, παρά το γεγονός ότι οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Στη Θεσσαλονίκη κάτοικοι έλαβαν… κατά λάθος μήνυμα από το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων. Το μήνυμα προοριζόταν για τους κατοίκους σε Ημαθία, Πιερία και Χαλκιδική, ωστόσο «λόγω του εύρους του σήματος των κεραιών στην Θεσσαλονίκη το έλαβαν εκ παραδρομής» και κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη όπως ανέφερε ο o προϊστάμενος της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαρ. Στεργιάδης στο Πρακτορείο FM 104,9.

Υπενθυμίζεται ότι μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112 εστάλη, το μεσημέρι στους κατοίκους της Εύβοιας, της Θεσσαλίας, της Πιερίας, των Σποράδων και της Φθιώτιδας.

Το έντονο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες τις ακτές της Πιερίας, την Παραλία Κατερίνης ως τα παράλια του Πλαταμώνα, την Ημαθία και το νότιο τμήμα της Χαλκιδικής, ενώ ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί