Πολίτες ζητούν έκτακτα δρομολόγια πλοίων, αφού δεν υπάρχουν εισιτήρια από Ηράκλειο για Πειραιά

Ηρακλειώτες είναι ανάγκη, για πολύ σοβαρό λόγο, να ταξιδέψουν από το Ηράκλειο στον Πειραιά μεταφέροντας και το αυτοκίνητό τους μέσω πλοίου. Όμως αυτές τις ημέρες που χρειάζεται να ταξιδέψουν, δεν υπάρχει εισιτήριο για το αυτοκίνητο. Και δικαίως ερωτούν, μέσω του Candiadoc:

Αισθανόμαστε  αποκλεισμένοι και είμαστε αποκλεισμένοι. Δεν θα μπορούσαν να μπουν έκτακτα δρομολόγια πέραν των ήδη υπαρχόντων; Τόσα χρόνια οι εταιρείες στηρίχτηκαν από τους ντόπιους   μιας και ήταν λαϊκής βάσεως”.

Διαβάστε την επιστολή:

Θα ήθελα να σας ζητήσω να αναδείξετε ένα θέμα και να βοηθήσετε στη λύση του εάν είναι δυνατόν. Από  τις 20 εως τις 30  Αυγούστου είναι αδύνατον να βρεθούν εισιτήρια ακτοπλοϊκά  για αυτοκίνητο  προς Πειραιά. Είμαστε μόνιμοι κάτοικοι Ηρακλείου, θέλουμε να μετακινηθούμε για σοβαρό λόγο και δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Αισθανόμαστε  αποκλεισμένοι και είμαστε αποκλεισμένοι. Δεν θα μπορούσαν να μπουν έκτακτα δρομολόγια πέραν των ήδη υπαρχόντων; Τόσα χρόνια οι εταιρείες στηρίχτηκαν από τους ντόπιους   μιας και ήταν λαϊκής βάσεως.

 Τώρα;

Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί