Ουρές χιλιομέτρων και εγκλωβισμένοι οδηγοί για ώρες στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου (Βίντεο & φωτο)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω φωτιάς που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σε βυτιοφόρο

Ουρές χιλιομέτρων και απίστευτη ταλαιπωρία είναι το σκηνικό το μεσημέρι της Πέμπτης για τους οδηγούς που επέλεξαν να κινηθούν στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο που μετέφερε 7,5 τόνους υγραερίου, λίγο πριν την Κακιά Σκάλα. Η φωτιά έχει σβήσει, ωστόσο και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην εθνική οδό αλλά και στην παλαιά εθνική οδό, παραμένουν κλειστά καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η διαδικασία μετάγγισης του επικίνδυνου φορτίου.

Όπως καταγγέλλουν αναγνώστες στο documentonews.gr, βρίσκονται εδώ και ώρες ακινητοποιημένοι στο 60ο χιλιόμετρο στην Εθνική οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα, εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, και χωρίς νερό, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την πλευρά της αστυνομίας για την εξέλιξη της κατάστασης. Άλλοι οδηγοί, καταγγέλλουν ότι θα μπορούσε η αστυνομία να απελευθερώσει τη ΛΕΑ και να ελέγξει για ανθρώπους που μπορεί να χρειάζονται νερό ή βοήθεια.

Η κίνηση τώρα

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου αλλά και στην παλαιά Εθνική οδό από τα διόδια της Ελευσίνας έως και την Κινέτα. 

Στη νέα εθνική οδό έχει διακοπεί η κυκλοφορία: 

1.) Από το 39 χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο
2.) Από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο
3.) Από το 57 χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Οργή στο twitter

Μάλιστα πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που βρέθηκαν στην Εθνική οδό με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών έχουν βγει από τα αυτοκίνητα τους, περιμένοντας έως και 4 ώρες προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες:

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί