Ελλάδα: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής – Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που τον εγκατέλειψε

Την ζωή του έχασε ένας 23χρονος μοτοσικλετιστής τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/8) στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών- Δράμας.

Ο νεαρός βρέθηκε στο οδόστρωμα όταν προσέκρουσε με τη μηχανή του σε διαχωριστικό στηθαίο και στη συνέχεια τον παρέσυρε διερχόμενη νταλίκα.

Ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος, αλλά εντοπίστηκε στη συνέχεια από τις αστυνομικές αρχές και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Σήμερα (10 Αυγούστου 2023) και ώρα περίπου 04.45΄, στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, βρισκόμενος στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί από Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου, ενώ ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί