Jazz από τη γη στη σελήνη: Για 12η χρονιά στον μαγευτικό Αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου

Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον ντράμερ Κώστα Κουβίδη και σε όλα τα θύματα των τροχαίων εγκλημάτων


Για δωδέκατη χρονιά στο μαγευτικό Αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου μια συναυλία Μνήμης ζωντανεύει ξανά ένα χώρο που κατοικήθηκε 4.000 χρόνια πριν, την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023, στις 21.00, με είσοδο ελεύθερη.

Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον ντράμερ Κώστα Κουβίδη και σε όλα τα θύματα των τροχαίων εγκλημάτων. Θυμόμαστε, ενώνουμε τις φωνές και τις μουσικές μας για να απαιτήσουμε να σταματήσει το πογκρόμ στους δρόμους.

Ο Κώστας Κουβίδης

Σε μια εποχή που ακούμε καθημερινά πως η ανθρώπινη ζωή έχει απόλυτη αξία, το να χάνονται κάθε χρόνο επτακόσιοι άνθρωποι στους ελληνικούς δρόμους και πολύ περισσότεροι να καθίστανται ανάπηροι θεωρείται «κανονικότητα». Μετά από μια προσωρινή ύφεση λόγω των περιοριστικών μέτρων στα χρόνια της πανδημίας τα τροχαία εγκλήματα αυξάνονται και πάλι. Σ ολόκληρη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη. 

Από το 2011 που ξεκινήσαμε τις συναυλίες στον Αρχαιολογικό χώρο τονίζουμε πως η απαράδεκτη αυτή κατάσταση πρέπει και μπορεί να αλλάξει. Τα τροχαία είναι προβλέψιμα και άρα μπορούν να αποτραπούν.

Κανένας θάνατος ή σοβαρός τραυματισμός στο δρόμο δεν είναι αποδεκτός!

Έχοντας πάντα αυτό σα στόχο ταξιδεύουμε και φέτος Ασφαλώς, στο δρόμο της Μουσικής.

Θα μας ταξιδεύσουν οι: NASA FUNK
Γιώργος Perin (vocals, talkbox & harmonica)
Κώστας Χασιώτης (Bass & vocals)
Αλέκος Παπουλίδης (Guitar & vocals)
Χάρης Καπετανάκης (Saxophone, keyboards & perc.)
Αλέκος Σπανίδης (Drums)
Στην Τύλισο οι NASA FUNK, μετά από την εκρηκτική συναυλία που πραγματοποίησαν το 2015, θα εμφανιστούν για δεύτερη φορά με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κομμάτια από την παγκόσμια διαδρομή της funk μουσικής από την εμφάνιση της μέχρι σήμερα.

Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου – «You Are What U Do – Κώστας Κουβίδης» -SOS Τροχαία Εγκλήματα – Δήμος Μαλεβιζίου – Αρχαιολογική Υπηρεσία Ηρακλείου.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί