Προς τους “βαρόνους των μέσων ενημέρωσης”, τα αληθινά αφεντικά τη χώρας

Του Γιώργου Δημητρίου

Επιστολή αγωνίας προς τους αληθινούς πολιτικούς ηγέτες της χώρας, τους ιδιοκτήτες των 6 τηλεοπτικών σταθμών και των θυγατρικών ή φιλικών αυτών καρτέλ. Απευθύνομαι στο ½ της Νέας Δημοκρατίας των ακροδεξιών και χουντικών υπερπατριωτών. Απευθύνομαι επίσης στην Ιεραρχία της Εκκλησίας, σε ένα μεγάλο τμήμα των Εθνικιστών ενστόλων και των μεσιτών της δημοσιογραφίας. Ολοι μαζί τάχα αποτελούν τη βάση της <<Διαφύλαξης της Εθνικής Ταυτότητος>> .

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ: << Σταματήστε την πολιτική βουλιμία για εξουσία και την οικονομική απληστία, γιατί αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει Τσίπρας να αναλάβει, όπως το 2015, να σας σώσει από την οργή του κόσμου>>

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ: -Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ.

Σταματήστε τη χειραγώγηση των εκλογών και τη θεσμική εκτροπή. Βάλατε μέσα από το φράκτη του Εβρου τον πραγματικό κίνδυνο για τη χώρα, που δεν είναι άλλος από την ψευδοπατριωτική ελίτ. Δείτε με προσοχή : Brookings Institute: << Για να ενώσουμε ένα διχασμένο Εθνος, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κάθετη και την οριζόντια ανισότητα των εισοδημάτων >>

(https://www.brookings.edu To unite a divided nation ,we must tuckle both vertical .)

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ

Η απληστία σας εδώ και 30 χρόνια διαρκώς αυξάνεται-παράλληλα με το δημόσιο χρέος, τις θεσμικές και τις εισοδηματικές ανισότητες. Ο ΄΄Αχυράνθρωπος΄΄που βάλατε να διοικεί το παράκανε.. Η ανευθυνότητά σας να παριστάνετε τους τάχα υπεύθυνους και τους μετρημένους θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν Εθνικά επικίνδυνη. Ολα τα μεγάλα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, Princeton, Harvard, Columbia κλπ, της Βρετανίας, Cambridge,Oxford κλπ φιλοξενούν τα αποτελέσματα μελέτης επιπτώσεων για τις εισοδηματικές ανισότητες οι οποίες επηρεάζουν την Εθνική Αμυνα κρατών… Ο τίτλος του θέματος είναι << Η προθυμία Εθνών-λαών να πολεμήσουν για τη χώρα τους με βάση τις οικονομικές ανισότητες των πολιτών σε κάθε χώρα >> ( Willingness to Fight by Country WVS Βαθμός από το 1 μέχρι το 6 ) https://www.brilliantmaps.com.

Ευρήματα της μελέτης που αποδεικνύουν ότι με τους εξοπλισμούς και το φράκτη στον Εβρο, όχι μόνο δεν υπερασπίζεστε την πατρίδα,αλλά ότι εσείς αποτελείτε τον μέγιστο κίνδυνο της Εθνικής ασφάλειας. Ευρήματα: Προθυμία-Απροθυμία λαών να πολεμήσουν για την εγχώρια ΄΄κλεπτοκρατία΄΄και την πατρίδα τους: 1) Φινλανδία 74% Προθυμία να πολεμήσει για την ελίτ 2) Τουρκία 73% Πρόθυμοι να πολεμήσουν για την Τουρκία οι Τούρκοι παρά την προπαγάνδα και τα ψέματα των Ελληνικών ΜΜΕ. 3) Ουκρανία 62% Παρόλο που έχει πόλεμο δεν είναι αρκετά πρόθυμος ο λαός να πολεμήσει για τους εκεί ολιγάρχες… 4) Ρωσία 59% Το ίδιο με την Ουκρανία και ακόμη χειρότερα. Για αυτό χρησιμοποιεί τη Βάγκνερ και το στρατό του Καντίροφ. 5) Κόσσοβο 58% 6) Βοσνία 55% 7) Σουηδία 55% Αυτοί είναι απολύτως φιλειρηνικός και μη απειλούμενος λαός. 8) Ελλάδα 54% Πρόθυμοι Ελληνες να πολεμήσουν και άλλοι τόσοι απρόθυμοι να πολέμήσουν για του ολιγάρχη το φαί και την καρέκλα του Μητσοτάκη. 9) Πολωνία 47% 10) Σκόπια 38%

Συνέλθετε΄΄πατριώτες της αρπαχτής΄΄ πριν είναι αργά. Αυτά τα βλέπουν οι Τούρκοι και ο Ερντογάν. Αν καταλάβουν κανένα νησί ή το μισό Αιγαίο βρείτε ελικόπτερο να φύγετε. Τη δίκη των 6 τη θυμάστε; Nα δούμε πόσοι από το 53% των προθύμων να υπερασπίσουν μια πατρίδα που τους κλέβει τα όνειρα και το δημόσιο πλούτο πόσοι πραγματικά θα πολεμήσουν όταν χρειαστεί… ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Προσωπικά εχω πειστεί από την επιστήμη ότι η Ελλάδα είναι στα χειρότερα χέρια, με κυβέρνηση πολιτικά χειραγωγούμενη και πολιτικό σύστημα διαιρεμένο και ανίκανο από τα οικονομικά συμφέροντα. Να δούμε τη βιβλιογραφία << Όταν οι εισοδηματικές ανισότητες σε μία χώρα είναι υψηλή, πλην εξαιρέσεων, οι πλούσιοι δεν πρόκειται να πολεμήσουν, ενώ οι πολύ ευκατάστατοι θα είναι λιγότερο πρόθυμοι να πολεμήσουν. Εάν οι ανισότητες είναι όπως στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος των αδυνάμων δεν πρόκειται αυτή τη φορά να πολεμήσει όπως φάνηκε από τα παραπάνω ευρήματα της μελέτης >> ΒΛΕΠΕ ( Alderman , 2015 )

<< H Aπροθυμία του μισού πληθυσμού να πολεμήσει για λογαριασμό μιάς τόσο άδικης και άνισης πατρίδας΄΄κλεπτοκρατών΄΄επηρεάζει τις αποφάσεις της κυβέρνησης και από την έναρξη του πολέμου η απόδοση του στρατού στο πεδίο της μάχης είναι εξασθενημένη>> ΔΕΙΤΕ ( Reiter and Stam , 2002 ) << Η προθυμία των λαών για να συμμετάσχει σε μία πολεμική μάχη σχετίζεται άμεσα με τις εισοδηματικές αλλές και άλλες θεσμικές ανισότητες (πχ.Δικαιοσύνη -Διαφθορά ). Οι απαντήσεις των ερωτηθέντων στη διευρυμένη έρευνα καθορίστηκαν από το εισοδηματικό επίπεδο της χώρας αλλά και τις εισοδηματικές ανισότητες μεταξύ των πολιτών>> ΔΕΙΤΕ ( WVS 1981 – 2014 )

<< Οι πολίτες στα αντίθετα άκρα του εισοδηματικού φάσματος διαφέρουν κατά πολύ, ως πάρα πολύ, ως προς την προθυμία τους να πάνε σε ενδεχόμενο πόλεμο >> ΔΕΙΤΕ ( Puronen 2014 ; et al. 2015 Torgel 2003 )

<< Οι εποχές; άλλαξαν, οι φτωχότεροι πλέον δεν πείθονται να πολεμήσουν ούτε από θρησκείες, ούτε από στρατιωτικές προσπάθειες ανύψωσης ηθικού ούτε από απειλές. Οι πολλοί που υφίστανται οικονομικές και θεσμικές ανισότητες είναι πολύ απρόθυμοι να πολεμήσουν για την πατρίδα κάποιων πλουσίων ελί>> ΔΕΙΤΕ ( Ingehart et al. 2015 )

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Πιστεύω ότι όλοι αγαπούν την πατρίδα τους το ίδιο, εκτός από αυτούς που την ΄΄κλέβουν΄΄ασύστολα. Άπληστη ΄΄ελίτ΄΄αν η Τουρκία καταλάβει κάποιο Ελληνικό νησί, ο μη γένοιτο, να δούμε από που θα φύγετε… Αν οι ένστολοι ήταν πραγματικοί επιστήμονες και όχι κατέχοντες την στρατιωτική τέχνη μόνο θα έβλεπαν την νέα πραγματικότητα στις νέες εποχές και δε θα ήταν 200 χρόνια πίσω…Αλήθεια ακόμα πιστεύεται ότι το ½ της Ν.Δ είναι αληθινοί πατριώτες ή οι πρωτοστάτες των ανισοτήτων; Δεν είναι απάτριδες, ΄΄φράκτη στο μυαλό΄΄ έχουν οι άνθρωποι, πατριδοκάπηλοι, ΄΄μακεδονομάχοι΄΄, ανόητοι και γραφικοί… Συνέλθετε και πάψτε με τα ΜΜΕ και το “αληταριό” τους να χειραγωγείτε γιατί κάποια στιγμή θα τα χάσετε όλα….

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί