Βουλή: Μπλόκο ΣΥΡΙΖΑ στην ακροδεξιά – Δεν ψηφίζει για αντιπρόεδρο από «Σπαρτιάτες» και «Νίκη»

Να μην ψηφίσει για αντιπρόεδρο της Βουλής από τα ακροδεξιά κόμματα «Σπαρτιάτες» και «Νίκη», προσανατολίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές με αυτή την απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επιλέγει να στείλει μήνυμα πως δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει την ακροδεξιά εκπροσώπηση στη Βουλή.

Επιπλέον, κατά τη σημερινή, πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αποφασίστηκε ο νέος επικεφαλής της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, προκειμένου να απομακρυνθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος «Σπαρτιάτες» οι οποίοι κάθονται πίσω από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Τέλος, σημειώνεται ότι στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας τον λόγο είπε ότι από την Γαλλική Επανάσταση και μετά είθισται η Αριστερά να κάθεται στην αριστερή πλευρά της Ολομέλειας, η Δεξιά στην δεξιά πλευρά και οι νεοναζί στα άκρα.

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέλαβε ο Διονύσης Καλαματιανός και τη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ενώ Όλγα Γεροβασίλη θα προταθεί από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί