Μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο του Ηρακλείου το Κορακοβούνι! -Οι κάτοικοι κάνουν βάρδιες και κυνηγούν ανεύθυνους (φωτο)

Τις φωτογραφίες μαζί με το κείμενο μάς στέλνει ο γνωστός αθλητής του Ηρακλείου, Σπύρος Καμπαξής, αγανακτισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Κορακοβουνίου τον οποίο έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο του Ηρακλείου κάποιοι ανεύθυνοι. Στο θέμα έχει αναφερθεί αρκετές φορές το Candiadoc.

Δείτε ενδεικτικά:

Άντε βρε, και την επόμενη φορά πετάξτε τα παλιά σας τα παπούτσια στις αυλές μας! (φωτο)

Ηράκλειο, λίγο έξω από το κέντρο: Τα σκουπίδια δε βρίσκονται μόνο στους δρόμους μα και στις όχθες των ξεροπόταμων… (φωτο)

Ηράκλειο: Αντί να απομακρυνθεί η παράνομη χωματερή μέσα στην πόλη, μεγάλωσε! (φωτο)

Ηράκλειο: Η αποθέωση του θράσους- Ξεφόρτωσε μπάζα μέρα μεσημέρι σε παράνομη χωματερή, που μόλις καθαρίστηκε! (φωτο)

Ιδιαίτερα επιβαρύνονται οι οδοί Λυκείου, το τμήμα της Μνησικλή μέσα από τον ποταμό, αλλά και η Ζωγραφιστού.

Όπως σημειώνει ο κ. Καμπαξής, που διαμένει στην περιοχή, οι κάτοικοι με βάρδιες πλέον προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, αποτρέποντας όποιον επιχειρεί να πετάξει σκουπίδια.

Ντροπή και αγανάκτηση για τα σκουπίδια που πετάνε οι ανεγκέφαλοι  στην περιοχή της οδού Λυκείου ,στον άγιο Γεώργιο στο Κορακοβούνι και στον ποταμό που έχουν μετατρέψει τους χώρους αυτούς σε τεράστιους σκουπιδότοπους και η υπηρεσίες του Δήμου δεν προλαβαίνουν να τα μαζεύουν γιατί αυτό γίνεται σε  καθημερινή βάση.

Παρακαλούμε όποιος δεί κάποιον να τα πετάει ας πάρει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και να τον καταγγείλει στην άμεσο δράση (100) η στην Δημοτική Αστυνομία τηλ: 2813409500 όποιον συλλάβουμε να πετάει σκουπίδια θα πληρώσει για όλους που πετούν..έχουμε ήδη καθημερινά βάρδιες και επιτηρούμε τους χώρους αυτούς

Βαρύ πρόστιμο τους περιμένει και μέχρι κατάσχεση του αυτοκινήτου ελπίζουμε ότι κάποιος θα συλληφθεί και θα πληρώσει για όλα και μόνο αυτός ξέρει τι συνέπειες θα υποστεί. Έλεος πια δε ντρέπεστε λιγάκι

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί