Ηράκλειο: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του οικονομολόγου Αντώνη Φανουράκη

Θλίψη στον οικονομοτεχνικό κόσμο από τον ξαφνικό θάνατο του οικονομολόγου Αντώνη Φανουράκη, πρώην προέδρου του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου.

Οι συνάδελφοί του εξέδωσαν ψήφισμα, αφού συνήλθε η Τοπική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατό του, στο οποίο σημειώνουν τα εξής:

«Η Τοπική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, μόλις πληροφορήθηκε τον απροσδόκητο θάνατο του Αντώνη Φανουράκη του Κωνσταντίνου συνήλθε έκτακτα το Σάββατο01 Ιουλίου 2023, σε κλίμα οδύνης, εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου μας.

Ο Αντώνης Φανουράκης διακρίθηκε επαγγελματικά ως λογιστής-φοροτεχνικός, είχε μια ουσιαστική συμμετοχή στα δρώμενα του επιστημονικού μας φορέα έχοντας διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων και είχε πάντα ως γνώμονα στη ζωή του την κοινωνική προσφορά, που την εξέφραζε τόσο μέσω του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου όπου είχε διατελέσει πρόεδρος, αλλά και μέσα από τη συμμετοχή του σε Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς του τόπου μας.

Η Τοπική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης στην έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών της στην οικογένεια του.
  2. Να παραστούν τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να διατεθεί ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη του.
  4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Για την τοπική Διοίκηση

Ο πρόεδρος, Μύρων Οικονομάκης

Ο γεν. γραμματέας Σαρρής Γεώργιος».

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων

Για τον αδόκητο χαμό του αγαπητού συναδέλφου

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης συντετριμμένα πληροφορήθηκαν τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου συναδέλφου Αντώνη Φανουράκη. 

Για μας που είχαμε την χαρά να πορευτούμε μαζί με τον Αντώνη από τα πρώτα στάδια δημιουργίας της παράταξης μας, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, που ήταν πάντα χαμογελαστός και δοτικός  έφυγε τόσο αναπάντεχα.

Ο Αντώνης Φανουράκης εκτός από εξαίρετος επιστήμονας και άριστος επαγγελματίας, ήταν ένας συνάδελφος Οικονομολόγος που τίμησε τον θεσμό του Οικονομικού Επιμελητηρίου τόσο μέσα από τη συμμετοχή του στα θεσμικά του όργανα ως εκλεγμένο μέλος της ΣΤΑ, αλλά και εμπράκτως με την διαρκή εθελοντική του προσφορά και στήριξη σε κάθε συνάδελφο που χρειαζόταν βοήθεια, ο Αντώνης ήταν πάντα εκεί με χαμόγελο να την προσφέρει.

Αγαπητέ Αντώνη, η παράταξη μας, ο επιστημονικός χώρος των Οικονομολόγων και η κοινωνία του Ηρακλείου σήμερα θα είναι φτωχότερη χωρίς εσένα. Καλό σου ταξίδι!

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Τμήματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην Οικογένεια του Αντώνη Φανουράκη και στην έκτακτη συνεδρίαση της αποφάσισε: 

1.   Να παραστούν τα μέλη της στην εξόδιο ακολουθία.

2.   Να διατεθεί ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη του.

3.   Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Εκ μέρους του συντονιστικού της 

Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Τμήματος Ανατολικής Κρήτης

Αμπαρτζάκης Γεώργιος

Καρτέρης Σταύρος

Σαρρής Γεώργιος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί