29… δημοσιογραφικά πλυντήρια επιβάλλουν διαπλοκή, καρτέλ, Μητσοτάκη

Του Γιώργου Δημητρίου

Οι λόγοι που τα ΄΄29 δημοσιογραφικά πλυντήρια΄΄ κάνουν τέτοιες αδικοπραξίες είναι  προφανές ότι συνδέονται με τα συμφέροντα των ΜΜΕ, με τα θυγατρικά τους καρτέλ. 

Ο Μητσοτάκης είναι΄΄πολιτική τερατογένεση΄΄μιας κατ΄ επίφασης διαδικασίας νομιμοποιητικών εκλογών. 

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΄΄ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ΄΄ 

Αυτοί οι τύποι είναι καταδικασμένοι να διδάξουν τον Αίσωπο να λέει αλήθεια και να είναι  ταπεινός. Μας έχουν ζαλίσει να μας λένε έμμεσα πόσο ταλαντούχοι είναι … αφού το λένε οι  μετρήσεις.. 

Ολοι οι καλεσμένοι της ΝΔ στις εκπομπές τους΄΄ξεπλένονται΄΄περνούν από ΄΄λιθοτριψία και  χειρομάλαξη΄΄ ανάλογα το ρόλο που έχουν παίξει στην οικονομική ενίσχυση που έλαβε  το΄΄ψευτοπωλείο΄΄που εργάζονται. 

Οι άμοιροι καλεσμένοι του Σύριζα θα πρέπει οπωσδήποτε να παραδεχθούν ότι τουλάχιστον  λίγη από την αλαζονεία των 29 είναι δικαιολογημένη για να αποφύγουν τα χειρότερα.. 

Μη ξεχνάς Συριζαίε΄΄άπλυτε΄΄ότι αυτοί οι ίδιοι έχουν ρίξει πολλές κυβερνήσεις στο  παρελθόν όχι μόνο τη δική σου και πρέπει να σέβεσαι. 

Συνεχίζουν επί 30 χρόνια να χειραγωγούν τις εκλογές ενώ η χώρα ξεψύχησε-πτώχευσε στα  χέρια τους, παίζοντας οι ίδιοι ακριβώς τον ίδιο ρόλο δυστυχώς για τους ίδιους λόγους… 

Δεν ιδρώνει το αυτί τους γιατί ο κόσμος είναι απληροφόρητος και εξ αυτού χειραγωγούμενος από τους ίδιους.. 

Φυσικά Συριζαίε, το ότι σου μιλούν ευγενικά και χαμογελαστά αυτό δεν θα είναι αρκετό για  να σε κάνει να ξεχάσεις ότι οι 29 ΄΄πλύστρες΄΄ έχουν τις << κοινωνικές δεξιότητες ενός αλυσοπρίονου>>. 

Αυτοι οι strawman δεν μπορούν να χτυπηθούν από κανένα παρά μόνο να βάλεις πολιτικά  απέναντι τους εντολείς τους. Συχνά τάχα εξοργίζονται από την ηλιθιότητα, αν τους αμφισβητήσεις, και δεν αποδεχτείς τα επιχειρήματα άχυρο που πωλούν.. 

Εχουν 2 και 3 βοηθούς τα λεγόμενα <<Αλουμινόχαρτα >>, χαμηλοτέρων δυνατοτήτων στο  πάνελ ώστε να φτιάχνουν το λεγόμενο συνδυασμό ΄΄ Smart  Jerk and Nice Moron ΄΄ 

Η γελοιότητά τους προκαλείται από ένα φοβερό ΕΓΩ που θα ήταν πολύ διασκεδαστικό εάν  δεν είχε επιτυχίες στη χειραγώγηση των εκλογών.Δυστυχώς υπάρχει απαράδεκτη θεσμική  εκτροπή. 

Εχουν την πρόσοψη της αφόρητης ιδιοφυίας που αντισταθμίζει ανασφάλειες,σοβαρές  ελλείψεις ή και ενοχές,αλλά γίνονται γελοίοι γιατί συνήθως δεν έχουν το υποβαθρο να το  υποστηρίξουν. 

Πιστεύουν ότι είναι πάνω από όλους τους άλλους. Φυσικά γνωρίζουν τη φήμη τους όπως επίσης ότι είναι μισητοί από τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. 

Ομως και αυτό ακόμη το χρησιμοποιούν ως περαιτέρω απόδειξη ότι έχουν δίκιο ενάντια  στο λαϊκισμό.

Περιστασιακά εμφανίζουν μια ευγενική και συμπονετική πλευρά του εαυτού τους όταν  είναι έτοιμοι στο πάνελ να προβούν σε μία τάχα αποκάλυψη – αποκλειστικό εναντίον φυσικά  του Σύριζα. 

Αβάσταχτες ιδιοφυίες που νομίζουν αποτελούν την αριστεία αλλά στην ουσία είναι απλά  ανυπόφοροι αν όχι αβάσταχτα ανόητοι. Πάσχουν από το φαινόμενο  

της΄΄Παπαρούνας΄΄. Είναι το σύνδρομο του υπαλλήλου ο οποίος θεωρεί ότι είναι  υποχρέωσή του όταν πληρώνεται καλά να΄΄εκτελεί΄΄δημοσιογραφικά συμβόλαια με ακραία  μεροληπτική στάση απέναντι στους εχθρούς των αφεντικών. Η πιπίλα… είναι ότι τάχα λένε  τη γνώμη τους… 

Είναι φυσιολογικό να ζητάει ο ουσιαστικός πρωθυπουργός άκριτα μέσα από τα ΜΜΕ να μη  φορολογηθούν τα ΄΄απρόβλεπτα΄΄κέρδη των παρόχων αλλά κανείς από τα ΜΜΕ δεν θα τον  ρωτήσει πότε θα επιστραφούν  ΄΄απρόβλεπτες΄΄ ζημίες της διαχείρισής τους στις τράπεζες  Πειραιώς και Γιούρομπανγκ ύψους 10 δισ.

Αν οι΄΄πλύστρες΄΄ δεν είναι αρκετά διχαστικοί για την κοινωνία αισθάνονται ότι δεν  ανταποδίδουν τα πολλά χρήματα του΄΄συμβολαίου”. Οσο πιο διχαστικός είναι ο  ΄΄πλύστης΄΄ τόσο πιο χρήσιμος ηλίθιος αισθάνεται. 

Οι αφόρητες ιδιοφυίες επίσης θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να ασχολούνται οι με τις απόψεις των αδυνάμων και τα αιτήματά τους γιατί είναι λαϊκισμός. 

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. 

Περιπτώσεις καθαρής δημοσιογραφίας ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων αποτελούν  οι περισσότεροι δημοσιογράφοι σαν τη Ράνια Τζήμα, τον Μανώλη Κοττάκη, την Ευανθία  Ρέβη, τον Μπάμπη Κουβαρά και πολλούς άλλους που δεν τους αρέσει η θεσμικη εκτροπή. 

Κατά την άποψή μου, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας δεν θα έπρεπε να βραβεύονται  Ευαγγελάτοι από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Για μένα το  << Κρήτη tv >> της τελευταίας  δεκαετίας αξίζει ένα βραβείο δημοσιογραφικής ποιότητας τόσο στο πρόσωπο του έμπειρου  Γιώργου Σαχίνη όσο και του νεότερου Νίκου Παναγιωτοπουλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί