Μία ακόμη προφυλάκιση για τον βιασμό της 12χρονης

Άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τα ραντεβού της φρίκης με την 12χρονη από τον Κολωνό, απολογήθηκαν σήμερα στον ανακριτή που χειρίζεται την δεύτερη δικογραφία που άνοιξε για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της ανήλικης.

Η διαδικασία απολογιών έληξε με τον έναν κατηγορούμενο να οδηγείται στην φυλακή και τον δεύτερο να επιστρέφει στο σπίτι του με την επιβολή περιοριστικού όρου.

    Στην φυλακή οδηγείται με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα 32χρονος υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων με καταγωγή από το Πακιστάν, που βαρύνεται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

    Για την ίδια κατηγορία αφέθηκε μετά την απολογία του ελεύθερος 43χρονος πατέρας 3 παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 2 φορές το μήνα.

   Και οι δύο κατηγορούμενοι που έχουν υποδειχθεί από την ανήλικη, αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή όσα τους αποδίδονται, με το επιχείρημα πως το κορίτσι τους έχει μπερδέψει με άλλα πρόσωπα.

   Ο 32χρονος, προσωρινά κρατούμενος πλέον, ζήτησε να μεταβεί στον χώρο εργασίας του η 12χρονη, προκειμένου να βεβαιώσει αν ήταν το συγκεκριμένο πρατήριο αυτό για το οποίο κατέθεσε, καθώς ο ίδιος αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της.

   Ο 43χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του, ότι δεν είχε λείψει ποτέ από την εργασία του κατά το διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του. Παράλληλα κατέθεσε αίτημα προκειμένου να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, με σκοπό να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με την 12χρονη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί