Γυναικοκτονία στην Κω: Παραμένει στη φυλακή ο 32χρονος – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Αρνήθηκε κάθε κατηγορία σε βάρος του ο 32χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της γυναικοκτονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος βρέθηκε σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας στην Κω, στην οποία απολογούταν επί τρείς ώρες. Εκεί, με βάση τη νέα του συνήγορο Αθηνά Φουντωτού, ο φερόμενος ως δράστης αρνήθηκε μία-μία τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και αφορούν την αρπαγή, τον βιασμό και την ανθρωποκτονία της Αναστάζια. Μετά την απολογία, η ανακριτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αναμένεται η οικογένεια της 27χρονης να δηλώσει την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του 32χρονου μέσω του δικηγόρου της.

Οι ίδιες πληροφορίες μεταδίδουν πως η αστυνομία φαίνεται να έχει στην διάθεσή της πειστικά στοιχεία για την υπόθεση, αφού έχει γίνει έρευνα στα στίγματα των κινητών τηλεφώνων τόσο του κατηγορούμενου, όσο και του θύματος της γυναικοκτονίας.
Υπενθυμίζεται ότι το κινητό τηλέφωνο της νεαρής βρέθηκε πεταμένο σε άλλο σημείο της περιοχής και οι Αρχές θεωρούν ότι αποτελεί ένα από τα σημεία «κλειδιά» για να «δέσουν» την υπόθεση, μαζί φυσικά με τα ίχνη DNA που έχουν βρεθεί στο σημείο του εγκλήματος πάνω σε πανιά και σκισμένα ρούχα της κοπέλας.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έχει αξιοποιήσει και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας δυο παρακείμενων σπιτιών.

Η άσκηση δεύτερης δίωξης εναντίον του για ανθρωποκτονία και βιασμό, οδήγησε στην αποχώρηση του αρχικού συνηγόρου του, που είχε διοριστεί αυτεπάγγελτα και την ανάληψη της υπεράσπισής του από άλλη δικηγόρο. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος φέρεται να συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί