Τραγωδία στη Θάσο: Τουρίστρια πέθανε στην παραλία ενώ περίμενε το ασθενοφόρο

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θάσο, καθώς μία γυναίκα από την Τσεχία, η οποία έκανε διακοπές στο νησί άφησε την τελευταία της πνοή ενώ βρισκόταν στην παραλία της Αστρίδας καθώς άργησε να φτάσει σε αυτή ασθενοφόρο. Σύμφωνα με το ΚavalaΝews.gr, η γυναίκα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε βγει από τη θάλασσακατέρρευσε.

Στο σημείο κλήθηκε ιδιώτης γιατρός ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο της γυναίκας, ηλικίας 45 έως 50 ετών. Η σορός της άτυχης γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Προσπαθούσαν να της κάνουν ανάνηψη για 40 λεπτά

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην τοπική ιστοσελίδα πως για 30 – 40 λεπτά, τέσσερις Ρουμάνοι τουρίστες στην παραλία προσπαθούσαν να της κάνουν ανάνηψη και καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο έφτασε ύστερα από 51 λεπτά. Όπως λένε, οι διασώστες απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της, καθώς ήταν αργά για να της παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια.

Ρουμάνοι τουρίστες κάνουν έκκληση μέσω του Forum Thassos, στις τοπικές και τις εθνικές αρχές για αξιοπρεπείς ιατρικές συνθήκες για τους τουριστικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με το τοπικό ΜΜΕ, το τραγικό περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τουρίστες που αναφέρουν στα social media ότι διαθέτουν ιδιωτική ασφάλιση, αλλά είναι άχρηστη καθώς υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο στο νησί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί