Έχουμε ό,τι μας αξίζει: Υποδέχτηκαν με… βάγια τον “σωτήρα” Μητσοτάκη στην Πάτρα! (φωτο)

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και μίλησε. Μεταξύ των όσων είπε ήταν πως μόλις παραλάβουν τα F35 (το 2028 που θα τα παραλάβουν), αυτά θα έχουν μόνιμη βάση στην Ανδραβίδα αλλά και πως… το λιμενικό σώζει ζωές! Πώς «συντριβεί» τους διακινητές. Και κατήγγειλε όσους ρίχνουν ευθύνες στο λιμενικό, για το τραγικό έγκλημα/ναυάγιο στην Πύλο. 

Και μόνο από αυτά τα λίγα, τα ελάχιστα, μπορούμε να βγάλουμε κάποια σημαντικά συμπεράσματα, όπως αναφέρει η Εφημερίδα Συντακτών:

Συμπέρασμα 1ο: Όταν θα έρθουν, το 2028 (!) τα F-35, θα υπάρχει θέση πάρκινγκ έτοιμη στην Ανδραβίδα και έτσι οι κάτοικοι του «νομού Πελοποννήσου», όπως λέει και η Τατιάνα Στεφανίδου, θα μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι ώστε να ξυπνήσουν την επόμενη μέρα και να μπορούν, το ίδιο ήσυχοι, να μην μπορούν να πληρώσουν τα βασικά τρόφιμα, τα φάρμακα και τα σχολικά είδη, καθώς εκτός από πανάκριβα θα είναι και ιδιωτικά Υγεία και Παιδεία (ή περίπου ιδιωτικά, που είναι και χειρότερο). 

Συμπέρασμα 2ο: Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο Κ. Μητσοτάκης. Αυτό, το να αμφισβητεί διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία (από την Αγγλία έως την Ιταλία και τη Γερμανία έως τη Γαλλία) κάνουν λόγο για μεγάλες ευθύνες του Λιμενικού στο ναυάγιο της Πύλου που κόστισε τη ζωή σε 647 πρόσφυγες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Και μάλιστα, όχι μόνο τα διαψεύδει, αλλά λέει και το ακριβώς αντίθετο: πως έσωσε ζωές! 

Συμπέρασμα 3ο: Αυτόν τον άνθρωπο υποδέχθηκαν με βάγια (έστρωσαν στο δρομο κάτι σαν βάγια…) οι πολίτες που βρέθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, Αγίου Ανδρέου και Ερμού, στο κέντρο της πόλης. Είναι πλέον και με τη Βούλα Μωυσής ο Κυριακος Μητσοτάκης; Ή προήχθη σε Μεσσία;… 

Όχι τίποτε άλλο, να του πούμε «καλή σταδιοδρομία» και φυσικά να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να πάρει και τα κατάλληλα ένσημα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί