Ολοκληρώθηκε ο κύκλος σπουδών 2022 – 2023 του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Δήμου Χερσονήσου “Στέφανος Ξανθουδίδης”

Σε μία ακόμη άρτια εκδήλωση, που αγκάλιασε η τοπική κοινωνία με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον της, ολοκληρώθηκε ο κύκλος σπουδών 2022 – 2023 του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Δήμου Χερσονήσου “Στέφανος Ξανθουδίδης”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην οικία Ξανθουδίδη στο Αβδού και περιελάμβανε ξενάγηση και ομιλίες για τον “πατριάρχη” των κρητολογικών σπουδών Στέφανο Ξανθουδίδη. 

«Είμαστε περήφανοι για το έργο που επιτελεί το ΔΕΑΠ του Δήμου Χερσονήσου και η ολοκλήρωση του φετινού κύκλου σπουδών αποτελεί αφετηρία για την περαιτέρω στήριξη, ενίσχυση και ανάδειξη των δράσεών του για την επόμενη περίοδο», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και πρόσθεσε : «Το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Χερσονήσου “Στέφανος Ξανθουδίδης” υπηρετεί τον πολιτισμό και ο τρόπος με τον οποίο αγκάλιασε για μία ακόμη χρονιά η τοπική κοινωνία το σύνολο του προγράμματος μας εμπνέει και μας δίνει δύναμη για να κάνουμε τον θεσμό αυτό ισχυρότερο. 

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του κύκλου σπουδών του ΔΕΑΠ του Δήμου Χερσονήσου ο κ. Σέγκος τίμησε την κ. Σφακάκη – Κυριακάκη βραβεύοντάς την για την εθελοντική της προσφορά και την πολύτιμη συνεργασία της.

«Χωρίς την έμπνευση και αρωγή του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου δεν θα υπήρχε το υφιστάμενο έργο στο ΔΕΑΠ», επεσήμανε η κ. Σφακάκη – Κυριακάκη. 

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Χερσονήσου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αβδού. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί