Άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του και αυτοτραυματίστηκε (Φωτο)

Eνδοοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο, στην οδό Εργάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς μεταξύ ζευγαριού πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τον 36χρονο άνδρα να επιτίθεται και να μαχαιρώνει πολλές φορές την 36χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια να αυτοτραυματίζεται ο ίδιος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλιστα ο 36χρονος επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι δύο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είναι τραυματισμένη πιο βαριά και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (04.06.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με την χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε.

Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Φωτογραφίες: Κώστας Μεταξάκης – imageonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί