Χυδαία επίθεση Ψαριανού σε καθηγητές: Τους αποκαλεί «σκουλήκια, αλήτες και μαφιόζους»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Συμφωνεί ο Μητσοτάκης ότι οι καθηγητές είναι αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι;

Έναν ασύλληπτο οχετό ύβρεων εξαπέλυσε κατά των εκπαιδευτικών ο γνωστός «γυρολόγος» της Βουλής, Γρηγόρης Ψαριανός, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου,  ο οποίος κατά καιρούς έχει επιδοθεί σε τοποθετήσεις που προκαλούν αντιδράσεις, αλλά τώρα ξεπέρασε τον εαυτό του.

Το νέο παραλήρημα Ψαριανού έγινε με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν για δεύτερη μέρα οι εξετάσεις των μαθητών στα σχολεία.

Για κάποιο λόγο που γνωρίζει μόνο ο ίδιος, ο Ψαριανός θεωρεί ότι υπάρχουν καθηγητές που… «πανηγυρίζουν» για τις κυβερνοεπιθέσεις.

Γι’ αυτό, θεώρησε καλό να τους αποκαλέσει «μεγάλα καθάρματα», που πρέπει να απολυθούν, αλλά και «σκουλίκια, αλήτες» και «αρχιμαφιόζους»!

H ανάρτηση Ψαριανού

Οι ΚΑΘΗΓΗΤEΣ των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή «χάκερς» – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων
Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ
και πρέπει να πάνε σπίτι τους.
Σκουλίκια είναι. Αλήτες.
Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…

Την απέχθεια και το μίσος του για την εκπαίδευση την έχει εκφράσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια όταν έκανε τον ραδιοφωνικό παραγωγό και τον στιχουργό:

«Ψηφοδέλτια σταύρωνα
κι όλη νύχτα καύλωνα.
Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα.

Στα σχολεία γάμα τα
γράμματα σπουδάματα.
Του Θεού τα πράματα
φτύσ’ τα τους κατάμουτρα».

Είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος αυτός (ο “διώκτης” αιωνίων φοιτητών) πρέπει να έχει πολλά απωθημένα με τους εκπαιδευτικούς αφού κατόρθωσε να πάρει πτυχίο μετά τα 50 του χρόνια!

Σε παλιότερη ανάρτηση του στο twitter o Γρηγόρης Ψαριανός γράφει για τους εκπαιδευτικούς: «Είμαι ένας επαγγελματίας άχρηστος που ξεφτιλίζω το λειτούργημα, το οποίο ορκίστηκα να υπηρετώ. Απαιτώ όλο και μεγαλύτερη αμοιβή για όλο και λιγότερη –ας πούμε…- εργασία. Πως είναι δυνατόν να ανεχτώ “χαφιέδικες” κάμερες να δείχνουν πόσο άχρηστος είμαι…»

Την εξυπνάδα του να συμπληρώνει με δυο φωτογραφίες από εκπαιδευτικά συλλαλητήρια έτσι ώστε να μη μείνει σε κανέναν η απορία σε ποιους αναφέρεται.

Είναι γνωστό ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ο πιο συνεπής γυρολόγος της πολιτικής.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως είναι αποτυχημένος ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, δημοσιογράφος, οικονομολόγος και επιχειρηματίας, αλλά «επιτυχημένος τουρίστας στα κόμματα».

Μετά από την απαραίτητη προεργασία στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ «Ανοιχτή Πόλη» στις δημοτικές εκλογές του 2006, ο Ψαριανός εκλέγεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών το 2007, εγκαινιάζοντας την κομματική του περιπλάνηση, αρχικά στη ΔΗΜΑΡ, μετέπειτα στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη (και συνεργασία με το ΚΙΝ.ΑΛΛ.) και τελικά στη Ν.Δ.

Ωστόσο στις εκλογές του 2019 δεν εκλέχθηκε και έμεινε «αναξιοποίητος».

Τόσοι αποτυχημένοι υποψήφιοι βουλευτές εξασφάλισαν κάποια θέση, αυτός γιατί να μένει στην απ’ έξω;

Είναι γνωστό ότι οι αποτυχημένοι πολιτευτές της Ν.Δ., είτε κατέληξαν σε θέσεις διοικητών σε νοσοκομεία -με τα γνωστά αποτελέσματα- είτε στις διοικήσεις διαφόρων οργανισμών. 

Έτσι η ώρα του διορισμού έφτασε και για τον ίδιο. Προσελήφθη – πάντα στο πλαίσιο του επιτελικού κράτους – στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ως συνεργάτης. 

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: Συμφωνεί ο Μητσοτάκης ότι οι καθηγητές είναι αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι;

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού, καλώντας τους κ. Μητσοτάκη και κ. Σκέρτσο να απαντήσουν, εάν συμφωνούν με τους χαρακτηρισμούς περί «μεγάλων καθαρμάτων», «σκουληκιών» και «αλητών».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς. Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων».

Επιπλέον τονίζει ότι ο κ. Ψαριανός «τους αποκάλεσε “καθάρματα”, “σκουλήκια”, “αλήτες” και “αρχιμαφιόζους”, όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες. Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού χρόνια τώρα οφείλει να πάρει προσωπικά θέση σήμερα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς.

Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων.

Τους αποκάλεσε «καθάρματα», «σκουλήκια», «αλήτες» και «αρχιμαφιόζους», όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες.

Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται.

Ο κ. Μητσοτάκης που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού χρόνια τώρα οφείλει να πάρει προσωπικά θέση σήμερα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον Άκη Σκέρτσο

Καλούμε και τον κ. Σκέρτσο αφού ανακαλέσει τα διάφορα ψέματα που είπε σήμερα για την «διαγαλαξιακή επίθεση» και το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων, να μας πει αν συμφωνεί με τους χαρακτηρισμούς “αλήτες” και «σκουλίκια» για τους εκπαιδευτικούς.

Και να μας απαντήσει πόσο μακριά ακόμα θα φτάσει η αλαζονεία τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί