Καταγγέλλουν οχήματα και οδηγούς χωρίς άδεια οι ιδιοκτήτες ταξί Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου, μέσω της οποίας καταγγέλλει τεράστια υποκλοπή μεταφορικού έργου που ανήκει στα ΕΔΧ – ΤΑΞΙ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου γίνονται διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο, αλλά και σε πολλούς προορισμούς με ιστορικό ενδιαφέρον, στις οποίες οχήματα και οδηγοί που συνεργάζονται με ξενοδοχεία ,αλλά και με ηλεκτρονικές πλατφόρμες πολυεθνικών χωρίς άδεια στη χώρα μας, καταστρατηγούν την νομοθεσία, φοροδιαφεύγοντας εις βάρος του ελληνικού κράτους.

Οι επαφές του Συλλόγου με τις αρχές (Αστυνομία- Λιμενικό – ΣΔΟΕ) γίνονται όλο και πιο συχνές αναδεικνύοντας την τεράστια φοροδιαφυγή , αλλά και υποκλοπή εις βάρος των ταξί.

Το σωματείο απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για εντατικοποίηση των ελέγχων σε όλα τα σημεία που υπάρχει τουριστικό ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση του σωματείου

Με το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου παρατηρήθηκε και παρατηρείται τεράστια υποκλοπή μεταφορικού έργου που ανήκει στα ΕΔΧ – ΤΑΞΙ.

Συγκεκριμένα γίνονται διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο, αλλά και σε πολλούς προορισμούς με ιστορικό ενδιαφέρον, οχήματα και οδηγοί αμφιβόλου προελεύσεως, που συνεργάζονται με ξενοδοχεία ,αλλά και με ηλεκτρονικές πλατφόρμες πολυεθνικών χωρίς άδεια στη χώρα μας, καταστρατηγούν την νομοθεσία, φοροδιαφεύγοντας εις βάρος του ελληνικού κράτους.

Οι επαφές του Συλλόγου μας με τις αρχές (Αστυνομία- Λιμενικό – ΣΔΟΕ) γίνονται όλο και πιο συχνές αναδεικνύοντας την τεράστια φοροδιαφυγή , αλλά και υποκλοπή εις βάρος των ταξί.

Γι΄αυτό καλούμε για άλλη μια φορά όλες τις υπηρεσίες να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους σε όλα τα σημεία που υπάρχει τουριστικό ενδιαφέρον.

Καλούμε επίσης τις υπηρεσίες του Ε.Ο.Τ να ανταποκριθούν και να αποδώσουν ποινές σε αυτούς που παρανομούν.

Η αγωνία των συναδέλφων μας για το μεροκάματο, δεν θέλουμε να έχει δυσάρεστες συνέπειες για τον ελληνικό τουρισμό.

Ζητάμε την νομιμότητα σε όλους τους τομείς, είμαστε ένα κομμάτι της κοινωνίας που προσπαθεί να επιβιώσει.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί