Αυγενάκης: Τα… “πήρε” επειδή τον αγνόησαν σε περιοδεία και η καταγγελία αθλήτριας ότι της έκοψε τον πρωταθλητισμό…

Στη Λαϊκή στον Αγ Ιωάννη Ηρακλείου εμφανίζεται με το γνωστό ύφος του και με μια κουστωδία υποψήφιος βουλευτής Λευτέρης Αυγενακης, Δίνει κάρτα και φυλλάδιο σε πολίτη, ο οποίος αρνείται να τα πάρω. Κι Λευτέρης, που δεν έχει μάθει ότι μπορεί να του λένε και όχι, εξοργίζεται και… κάνει παρατήρηση στον πολίτη επειδή… δεν του είπε καλημέρα από την καρδιά του!

Τού απαντάει ο άνθρωπος ότι είναι δικαίωμά του, και σέ ποιόν να πει καλημέρα, και από ποιόν να πάρει φυλλάδια. Και μάλιστα προσθέτει ότι αρνείται να πάρει φυλλάδια από πολιτικούς που έχουν κάνει τόσα και που διώκουν ποινικά δημοσιογράφους.

Κι ο κύρ υφυπουργός έσκυψε το κεφάλι, και έφυγε, αφού κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει…

Στο μεταξύ, λένε αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια της “συνομιλίας”, ακούγονταν φωνές από διάφορους “πάγκους”: “Βαγγέλη -Βαγγελη” (Μαρινάκης)”, με σαφή αιχμή για το κυρ υφυπουργό!

Μετά το περιστατικό, μια κοπέλα με αθλητική ενδυμασία πλησίασε τον άνθρωπο που είπε το “όχι” στον Αυγενάκη και του λέει ότι περιγράφει, ότι ήταν μέλος “Εθνικής ομάδας” σε συγκεκριμένο άθλημα (σ.σ.: ας μην προσδιορίσουμε περισσότερο, δεν ξέρουμε πώς θα δράσει ο μέχρι και την Κυριακή κυρ υφυπουργός…), και εξαιτίας του συγκεκριμένου πολιτικάντη σταμάτησε τον πρωταθλητισμό! Η μόνη ανταπόκριση, πού βρήκε ως “Αθλήτρια της Εθνικής ομάδας” ήταν μία αθλητική φόρμα, ενώ τα χρήματα έφευγαν σε “ημέτερες “ομοσπονδίες!

Γνωστά αυτά, ε;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί