Στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Φαίδρα Καρούτσου

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιο Βοργιά,τον πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Νίκο Κοκολάκη και τον πρόεδρο του σωματείου μαγείρων και ζαχαροπλαστών Νεκτάριο Μωισάκη είχε  η υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου  ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,  Φαίδρα Καρούτσου.

Κατά τη συνάντηση η κα Καρούτσου ενημερώθηκε για τα προβλήματα ομάδων εργαζομένων που απευθύνονται στο ΕΚΗ, για το σοβαρό πρόβλημα των συμβασιούχων στους Ο.Τ.Α., οι οποιοι είναι  αντιμέτωποι με την ανεργία μετά τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις, αλλά και για ειδικά θέματα που άπτονται των ξενοδοχοϋπαλλήλων. 

Η αδιαφορία της κυβέρνησης την τελευταία τετραετία, αναφορικά με τα προβλήματα των εργαζομένων αλλά και η ανοχή στην εργοδοτική αυθαιρεσία,  είναι προκλητικά. 

Σαφώς, η επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι διαφορετική για τους εργαζομένους, καθώς ένα από τα πρώτα μέτρα της νέας προοδευτικής κυβέρνησης θα είναι η κατάργηση των αντεργατικών νόμων Χατζηδάκη, η περιφρούρηση και διεύρυνση των κοινωνικών δικαιωμάτων και η αύξηση μισθών με παράλληλη μείωση τιμών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί