Στην παρουσίαση του Συμβολαίου Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου, Φαίδρα Καρούτσου

Στην παρουσίαση του Συμβολαίου Αλλαγής, του νέου κοινωνικού συμβολαίου με την κοινωνία, του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία,  που παρουσιάστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, παρευρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαΐου η υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου Φαίδρα Καρούτσου, αποδεχόμενη την ειδική πρόσκληση που αφορούσε σε υποψηφίους του κόμματος, προερχόμενους από τη νεολαία. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο απουσίαζε από την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στον νομό Ηρακλείου.

Δείτε επίσης: Τα 11 άρθρα του “Συμβολαίου για την Αλλαγή” – Τι θα κάνει η προοδευτική κυβέρνηση (βίντεο)

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Ηράκλειο – Έγινε η επίσημη παρουσίαση (φωτο)

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι: «το Συμβόλαιο Αλλαγής συμπυκνώνει ένα διάλογο χρόνων με όλες τις κοινωνικές ομάδες, ενώ στη διαμόρφωση των 11 άρθρων του, έχουν συμβάλει πολλοί ειδικοί, επιστήμονες, που βάζουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον των πολλών. Για να έρθει η αλλαγή όχι μόνο στη κυβέρνηση του τόπου, αλλά και τη ζωή μας. Για να μπορεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να προγραμματίσει το μέλλον του, να προγραμματίσει τη ζωή του με ασφάλεια. Να ξανανιώσει ότι έχει μια κυβέρνηση που εμπιστεύεται». 

Από τις πρώτες 50 ημέρες της νέας διακυβέρνησης, οι πολίτες θα δουν μέρος των δεσμεύσεων αυτού του ΣΥμβολαίου να υλοποιείται με αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί