ΜέΡΑ25: «Τα Νέα» κόβουν την συνέντευξη που πήραν από τον Βαρουφάκη, με εντολή Μαρινάκη

Νέα πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει το ΜέΡΑ25 εναντίον του συγκροτήματος Μαρινάκη. Αυτή τη φορά το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη καταγγέλλει ότι «με εντολή Μαρινάκη ΤΑ ΝΕΑ κόβουν συνέντευξη του Γ. Βαρουφάκη που πήραν ΤΑ ΝΕΑ»!

Όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του στον Β. Μαρινάκη δεν άρεσε ο τρόπος που τον εμφάνισε το ΜέΡΑ25 στο σποτάκι του. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το Mega έκοψε τον Κλέωνα Γρηγοριάδη από τα πάνελ του επειδή αναφέρεται συχνά στον καναλάρχη εφοπλιστή.

Συγκεκριμένα το ΜέΡΑ25 υπογραμμίζει: «Η γραπτή συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στα «Νέα» και τον Δημήτρη Μανιάτη, συνέντευξη που η ίδια η εφημερίδα ζήτησε και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη πρόθυμα παραχώρησε, δεν θα δημοσιευτεί ποτέ στην εφημερίδα. Ο λόγος είναι ότι ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή να κοπεί, γιατί δεν του άρεσε ο τρόπος που παρουσιάζεται σε προεκλογικό βίντεο του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη».

Και συνεχίζει το κόμμα Βαρουφάκη: «θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας και ναυτιλιακού στόλου, έχει στα χέρια του το μονοπώλιο της διανομής του Τύπου μέσω της εξαγοράς της εταιρείας «Άργος», και είναι ιδιοκτήτης του Μega Channel, του καναλιού που εξ ίσου αιφνιδίως «έκοψε» προγραμματισμένη εμφάνιση του υποψηφίου του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Κλέωνα Γρηγοριάδη».

«Είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης της χώρας ότι για όλα αυτά δεν ιδρώνει κανένα θεσμικό αυτί. Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη θα συνεχίσει να κατονομάζει και να αντιμάχεται με όλες τους τις δυνάμεις κάθε ολιγάρχη που κρατάει τη χώρα σε κατάσταση Κολομβίας», καταλήγει το ΜέΡΑ25.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί