Περιοδεία του Σ. Βαρδάκη σε χωριά των Δήμων Ηρακλείου, Μινώα Πεδιάδας και σε Δημόσιες Υπηρεσίες

Σε χωριά του Δήμου Ηρακλείου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, αλλά και σε Δημόσιες Υπηρεσίες βρέθηκε ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης συνομίλησε με πολίτες και αφουγκράστηκε τα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, μετά τα τέσσερα καταστροφικά χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν η σύνθλιψη των δικαιωμάτων των εργαζομένων, η αγωνία των συνταξιούχων, η καθημερινή μάχη της επιβίωσης για αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και η διάχυτη ανασφάλεια που βιώνει η νέα γενιά.

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Βαρδάκης ενημέρωσε για τους βασικούς άξονες του προγράμματος διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τις άμεσες προτεραιότητες της νέας, προοδευτικής κυβέρνησης.

«Σε κάθε γωνιά του νομού η ίδια θερμή υποδοχή του κόσμου, η ίδια αγανάκτηση για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Είναι αναμφίβολο ότι ο λαός στις 21 του Μάη θα υπογράψει και επίσημα το τέλος αυτής της καταστροφικής διακυβέρνησης, ώστε να ανασάνει ξανά ο τόπος μας και να έρθει επιτέλους η κοινωνική δικαιοσύνη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί