Κράτος χαφιές: Δημοσιοποίησαν, ως τιμωρία, προσωπικά δεδομένα συνταξιούχου που συνάντησε τον Τσίπρα! (βίντεο)

Κράτος αλλά και μέσα ενημέρωσης λειτούργησαν ως κουκουλοφόροι – ρουφιάνοι άλλων εποχών. Έδωσαν προσωπικά δεδομένα ανθρώπου που συνάντησε τον Τσίπρα, του είπε ότι 4 χρόνια περιμένει τη σύνταξη και δήλωση ότι αν και νεοδημοκράτης, δε θα ψηφίσει ΝΔ. Και το κράτος αλλά και τα πετσωμένα, έβγαλαν στη δημοσιότητα τα οικονομικά του στοιχεία!

Σε μία χυδαία ενέργεια ακόμα και για δεδομένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη προχώρησε το υπουργείο Εργασίας καθώς διέρρευσε προσωπικά δεδομένα ασφαλισμένου που συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στη Χίο.

Το υπουργείο Εργασίας μοίρασε στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ διαρροή, λέγοντας ότι ο ηλικιωμένος χρωστάει στα ασφαλιστικά ταμεία – αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένο ποσό – και για αυτό δεν παίρνει σύνταξη. Πρόκειται δηλαδή για συγκεκριμένα στοιχεία που μόνο το υπουργείο Εργασίας μπορεί να έχει στη διάθεση του από τα αρμόδια τμήματα.

Δείτε τους τίτλους της αθλιότητας:

Μάλιστα η διαρροή δεν έγινε τυχαία, αλλά σχεδόν ταυτόχρονα με σχετική δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για τις εκκρεμείς συντάξεις. Είναι ότι αυτονόητο ότι όχι μόνο πρέπει να γίνει άμεσα ΕΔΕ στο υπουργείο Εργασίας για αυτήν την πρωτοφανή και παράνομη ενέργεια, αλλά και να παρέμβει ο εισαγγελέας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί