Δήμος Ηρακλείου: Σύσκεψη για την  στάθμευση στην Πλατεία 18 Άγγλων

Σύσκεψη με αφορμή την άναρχη στάθμευση που παρατηρείται στην Πλατεία 18 Άγγλων λόγω της αυξημένη κίνησης με αφορμή και  την έναρξη της τουριστικής περιόδου,  συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινός.   

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 25 Απριλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Η. Γιώργος Βαρδαβάς, ο Λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμης Δουβής, ο διοικητής της Τροχαίας Στέλιος Καρακούδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Πατακός, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Λευτέρης Πετράκης, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Στράτος Μαγκουσάκης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως αποφασίστηκε θα υπάρξει άμεσα, ένταση της αστυνόμευσης από την Τροχαία, την Δημοτική και την Λιμενική Αστυνομία προκειμένου οι θέσεις στάθμευσης των ταξί να μην καταλαμβάνονται από άλλα οχήματα, γεγονός που οξύνει περισσότερο την κατάσταση , μέχρι να εγκριθούν όλες οι διατυπώσεις για την εφαρμογή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα λύνει οριστικά αυτά τα ζητήματα. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί