«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το πού βρίσκεται το παιδί μας»: Η σπαρακτική έκκληση μάνας

“Δεν είναι στους τραυματίες, ούτε στους αγνοούμενους”

Τρεις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, συγγενείς επιβατών απευθύνουν εκκλήσεις για ενημέρωση, καθώς δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την τύχη των δικών τους προσώπων. Οι δηλώσεις μητέρας 22χρονου επιβάτη της μοιραίας αμαξοστοιχίας, για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με εκείνον, καθώς η ίδια δεν έχει ενημερωθεί επισήμως από τους αρμοδίους για το παιδί της, είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί.

Στην σπαρακτική έκκλησή της, η γυναίκα ανέφερε ότι ο 22χρονος γιος της είχε κλείσει εισιτήριο στο 5ο βαγόνι και στη θέση 22, ωστόσο καταγγέλλει ότι δεν είναι «ούτε στους τραυματίες, ούτε στους αγνοούμενους».

«Το παιδί μου λέγεται Ντένις Ρούτσι. Το εισιτήριο του ήταν στο βαγόνι 5, θέση 22. Ηλεκτρονικά το κλείσαμε. Δεν είναι στους τραυματίες, δεν είναι στους αγνοούμενους προς το παρόν. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το που βρίσκεται. Ήταν σε ένα βαγόνι στο οποίο σώθηκαν πολλά παιδιά. Κάνω μια έκκληση σε όλα τα παιδιά που βγήκαν από αυτό το βαγόνι εάν τον είδανε. Στη θέση 22. Εάν κάποιος τον αναγνωρίζει από τις φωτογραφίες παρακαλώ πολύ να με ενημερώσει, γιατί δεν το βρίσκω το παιδί μου. Ήταν σε ένα βαγόνι που δόξα τον θεό πολλά παιδιά σώθηκαν. Δεν ξέρω εάν ήταν στη θέση του στην ώρα της σύγκρουσης, ή εάν είχε σηκωθεί να πάει προς το κυλικείο. Μια έκκληση προς όλα τα παιδιά, εάν κάποιος τον αναγνωρίζει να με ενημερώσει», ανέφερε ραγίζοντας καρδιές η μητέρα του 22χρονου.

Όπως σημείωσε, η τελευταία επικοινωνία της μαζί του ήταν στις 22:50. «Μίλησα μαζί του στις 22:50. Μου είπε “μαμά κάθομαι, έχουμε καθυστέρηση, θα σε πάρω τηλέφωνο μόλις φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη να κατέβεις στον σταθμό να με πάρεις”. Δεν διευκρίνισε που κάθεται, εάν ήταν στη θέση του ή εάν πήγε στο κυλικείο. Μετά μίλησε με μία φίλη του στο messenger με γραπτά μηνύματα. Στις 23:08 ήταν η τελευταία τους επικοινωνία, μετά χάθηκε το σήμα. Η κοπέλα του έστειλε ένα μήνυμα στις 23:10 και δεν το είδε ποτέ. Δεν είχε μιλήσει για το που βρίσκεται».

«Το παιδί μου είναι 22 ετών, σε ένα μήνα έχει τα γενέθλια του θα κλείσει τα 23. Έχουμε δώσει δείγμα DNA και περιμένουμε από χθες το πρωί. Το παιδί εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, είχε κατέβει ένα τριήμερο στην Αθήνα για να δει την κοπέλα του και τους φίλους του», κατέληξε λέγοντας με δάκρυα στα μάτια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί