Ξεφάντωσε το Ρέθυμνο! -16.000 καρναβαλιστές στους δρόμους (φωτογραφίες και βίντεο)

Η μεγάλη καρναβάλικη παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ήταν αντάξια της ιστορίας του θεσμού! Το Ρέθυμνο ξεφάντωσε μετά από τρία χρόνια σιωπής! Οι ισχυροί άνεμοι δεν κατάφεραν να εμποδίσουν την φαντασμαγορική παρέλαση που γέμισε με φαντασία και χρώμα όλη την πόλη, όλη την Κρήτη!

Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με 16.000 καρναβαλιστές που συμμετείχαν σε 32 ομάδες, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μετά από τρία χρόνια απουσίας, κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά την φήμη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιου! 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από rethemnosnews.gr και goodnet.gr

parelasi mpoympoynes 2023 (1).jpg
parelasi mpoympoynes 2023 (3).jpg
parelasi mpoympoynes 2023 (6).jpg

Η μεγάλη παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού οδήγησε χιλιάδες κόσμου στο κέντρο της πόλης. Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν ασταμάτητα, στην τελευταία μέρα της αποκριάς. Η φετινή εκδήλωση έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού είναι η τελευταία παράσταση για τους “ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ”, που έσυραν πρώτοι το χορό. Η αποχαιρετιστήρια εμφάνιση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Τάκη Χάσικου, υπό τους ήχους του αγαπημένου του τραγουδιού μάλιστα. Ο αείμνηστος κι εμβληματικός καλλιτέχνης σίγουρα θα παρακολουθεί περήφανος και χαρούμενος τους αντισυμβατικούς συνοδοιπόρους του από το καλύτερο σημείο του παραδείσου! 

KARNABALI PARELASI 2023 (1).jpg
KARNABALI PARELASI 2023 (2).jpg
KARNABALI PARELASI 2023 (3).jpg
KARNABALI PARELASI 2023 (4).jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί