Στην ίδια πτήση για Βρυξέλλες Τσίπρας και Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας στην Οικονομική, ο Ανδρουλάκης στη διακεκριμένη Business!

Στην ίδια πτήση Τσίπρας και Ανδρουλάκης για Βρυξέλλες, χθες βράδυ, αλλά δε συναντήθηκαν να μιλήσουν. Ο Τσίπρας στην Οικονομική θέση και ο Ανδρουλάκης στην Business!
Είναι θέμα συνήθειας, χαρακτήρα και σεμνότητας… Και λέει πολλά…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ieidiseis.gr , ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ μετέβησαν με την ίδια πτήση στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών. Όπως μάλιστα επισημαίνει το ρεπορτάζ οι δύο επικεφαλής των κομμάτων της αντιπολίτευσης ήταν σαν “Δύο Ξένοι” μεταξύ τους αφού δεν είχαν καμιά προσωπική επικοινωνία. Σε αυτό – όπως επισημαίνεται – εκτός από τους πολιτικούς “πάγους”, συνετέλεσε και η “χωροταξία” αφού ο μεν Τσίπρας ταξίδεψε στην οικονομική θέση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη δια ξεκριμένη business θέση.

Προκαλεί σκέψεις πάντως ότι ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ που χρωστάει σχεδόν 300 εκ ευρώ στο κράτος, ταξιδεύει σε ακριβές θέσεις, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που το κόμμα του δεν χρωστάει ευρώ, προτιμά τις φτηνές θέσεις. Εκτός κι αν ο κ Ανδρουλάκης πληρώνει το ταξίδι από την τσέπη του, άλλωστε ως ευρωβουλευτής έχει υπερτετραπλάσια … βουλευτικά έσοδα, από ό,τι ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν λείπουν μάλιστα και οι κακές γλώσσες στο ΠΑΣΟΚ που λένε ότι γι αυτό δεν παραιτείται από την Ευρωβουλή, μέχρι την τελευταία ώρα της προκήρυξης των εκλογών…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί