Κολωνός: Προκαλεί η δικηγόρος του 34χρονου Κρητικού – «Το κορίτσι έμοιαζε 18 με 20 ετών»

Απίστευτες δηλώσεις από τη συνήγορο του 34χρονου με καταγωγή από την Κρήτη: «Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών»

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε η δικηγόρος του 34χρονου με καταγωγή από την Κρήτη, που προφυλακίστηκε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, μιλώντας σε δημοσιογράφους. Η Γιώτα Παντελεάκη, μάλιστα, ρώτησε τους δημοσιογράφους αν έχουν δει φωτογραφία της ανήλικης.

Δείτε: Κολωνός: Με καταγωγή από την Κρήτη ο 34χρονος που συνελήφθη – «Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» υποστηρίζει ο δικηγόρος του

«Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και μην γνωρίζοντας βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Είδα τις φωτογραφίες του παιδιού. Δεν μοιάζει για 12χρονη, φαίνεται πολύ μεγαλύτερη.

Όσοι την είδαν θα σας το πουν. Πλασαρίζονταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε κατάχρηση ανηλίκου», υποστήριξε η ίδια.

Δείτε όσα δήλωσε η συνήγορος του κατηγορούμενου

«Με παρερμηνεύσατε» – Επιμένει στις φωτογραφίες η δικηγόρος

«Παρερμηνεύσατε τη δήλωσή μου», τόνισε λίγο αργότερα η κα Παντελεάκη μιλώντας στην εκπομπή «Live News», κάνοντας λόγο για παραξήγηση. Όπως δήλωσε η ίδια: «είπα ότι είναι ένα παιδάκι που το εκμεταλλεύτηκαν και που το συμπονούμε, όμως εκείνοι που το εκμεταλλεύτηκαν, το έντυσαν, το στόλισαν, το έφτιαξαν και κατά τον πελάτη μου και τις φωτογραφίες που έχουμε δει, φαίνεται μεγαλύτερο σε ηλικία».

«Αφενός έχω έναν άνθρωπο που το ισχυρίζεται, αφεταίρου έχω δει φωτογραφίες. Και εγώ και οι δικηγόροι που υπερασπιστήκαμε τους κατηγορούμενους. Ο εντολέας μου μπήκε σε ένα σάιτ που έλεγε ότι είναι για πάνω από 20, φαινόταν για πάνω από 20, εκείνη του έστειλε και του είπε ότι είναι 17», συνέχισε απτόητη η δικηγόρος.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι ο πελάτης της συναντήθηκε με τη 12χρονη, ωστόσο επεσήμανε ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή. Έπειτα επανέλαβε τους ισχυρισμούς περί φωτογραφιών και πως η 12χρονη φαινόταν μεγαλύτερη.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, προέκυψε ένταση on air μεταξύ της ίδιας και του Νίκου Ευαγγελάτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί