27 “κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν… Μελόνι”

Του Μιχάλη Τζανάκη

Θυμάστε την διαφήμιση που μας υπενθύμισε ότι «29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν το τάδε απορρυπαντικό;» Έ, λοιπόν σήμερα έχουμε δύο λιγότερους «κατασκευαστές πλυντηρίων» σήμερα, μόλις 27 χώρες της Ε.Ε. που τείνουν να ξεπλένουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε «λεκέ» μικρό ή μεγάλο, έστω κι αν αυτός λέγεται «φασισμός», έστω νέου τύπου κατά το μοντέλο που είχε προτείνει ο Μπάμπης αυτό, της «σοβαρής Χρυσής Αυγής»!

Αν τώρα παριστάνουμε δήθεν τους έκπληκτους και τους ανήσυχους για την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη, απλά είμαστε υποκριτές και μάλιστα μεγάλοι! Όταν τις τελευταίες δεκαετίες οι εφαρμοζόμενες πολιτικές δημιουργούσαν σκηνικό Μεσοπολέμου με κάτι απίθανους Τραπεζίτες να παριστάνουν τους «σωτήρες» με κάτι σοσιαλμαμουδίζοντες τύπου Μπλερ και Σολάνα, κάτι εκατομμυριούχους κλόουν τύπου Μπερλουσκόνι και κάτι δήθεν «εκσυγχρονιστές» που το μόνο που «εκσυγχρόνισαν» ήταν η λαμογιά και η απάτη!

Κι ύστερα; Ύστερα έρχονται οι «σωτήρες»! και αυτοί συνήθως είναι «υπερπατριώτες» με έντονο όχι μόνο το πατριωτικό αλλά με όλα τα σχετικά «αξεσουάρ» της χειμαζόμενης αστικής τάξης! Όλοι αντί να «μοιρολογούνται την κακή τους μοίρα και το κακό το ριζικό τους ας αναλογιστούμε τι κάναμε καθένας ξεχωριστά με λόγια και με έργα για να διαφυλάξουμε την δημοκρατία μας. Η «νομιμοποίηση» της Ακροδεξιάς και του άλλοτε συγκαλυμμένου, άλλοτε απροκάλυπτου φασισμού περιφέρεται στην Ευρώπη πολύ πριν την Μελόνι και προφανώς όχι απαραίτητα στα κόμματα της Ακροδεξιάς! Μην παριστάνουμε τους στρουθοκαμήλους! Η Ακροδεξιά έχει παρεισφρήσει εδώ και καιρό στα λεγόμενα Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα, αλλά και σε σοσιαλίζοντα! Δεν χρειάζονται νομίζω ονόματα και διευθύνσεις!

Το «ξέπλυμα» προσεκτικό και συστηματικό έχει αρχίσει εδώ και καιρό με αρωγούς τους «διαμορφωτές» της κοινής γνώμης που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τους λοιπούς «παράγοντες», τεχνοκράτες και μη, που εκφράζουν τις απόψεις των «νοικοκυραίων» που ανθίστανται σε κάθε είδους «νοθεία» της κατά βάθος «γαλαζοαίματης» προέλευσής μας που λίγο απέχει από εκείνη της «Άριας» καταγωγής μας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί