Νέα γυναικοκτονία: Κατέσφαξε 36χρονη στη μέση του δρόμου

Μια νέα άγρια γυναικοκτονία 36χρονης από το Μπαγκλαντές σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη μέσα στην μέση του δρόμου, στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη, και κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ που μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ,  έπειτα από υπόδειξη του συζύγου του θύματος και τις έρευνες αστυνομικών συνελήφθη 40χρονος ομοεθνής της, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης που της επέφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στη μέση του δρόμου. Ο συλληφθείς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικές διαφορές με την 36χρονη και τον σύζυγό της.
Ο Γιώργος Καλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, ανέφερε, πάντως, ότι ο σύζυγος της 36χρονης διέψευσε ότι είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές με τον δράστη της άγριας δολοφονίας. 

Ο δράστης, αναφέρουν οι πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι το θύμα εδώ και δύο χρόνια του υποσχόταν ότι θα εγκαταλείψει τον άνδρα της για να ζήσει μαζί του και πως το τελευταίο διάστημα, του ζητούσε ως αντάλλαγμα για αυτό χρήματα, αποσπώντας του 20.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί