Δύο τραγωδίες στις φυλακές της Κρήτης μέσα σε λίγες ώρες

Τραγωδία τις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη καθώς ένας 34χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ μόλις είχε μεταφερθεί από την Αθήνα. Είναι ο δεύτερος θάνατος κρατούμενου στο νησί μέσα σε λίγες ώρες καθώς νωρίτερα ένας 26χρονος κρατούμενος, έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Φωτιά σε κελί φυλακών, νεκρός ένας κρατούμενος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 34χρονος από την Συρία, το μεσημέρι της Τρίτης στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη, ξήλωσε κάποια καλώδια και δημιούργησε τον βρόγχο και έβαλε τέλος στη ζωή του. Στην προσπάθεια σωφρονιστικού υπαλλήλου να τον σώσει, προσπαθώντας με μαχαίρι να κόψει τα καλώδια «χτυπήθηκε» από ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 34χρονος μόλις είχε μεταχθεί στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού από αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, όπου κρατείτο λιγότερο από μία εβδομάδα καθώς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών για ληστεία.

Κατά την μεταγωγή του, καθώς δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού, με βάση το πρωτόκολλο μπήκε σε καραντίνα σε χώρο εκτός κελιών των υπολοίπων κρατουμένων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί