Μαθήματα «ολιστικής ζωής», ταξιδιών και ανεμελιάς από τον Κ. Μητσοτάκη

Πέταξε για τις ΗΠΑ, επέστρεψε για μια μέρα Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Βόλο για να συναντηθεί με τον Αχιλλέα Μπέο και στη συνέχεια ξαναπέταξε δριμύτερος για τις ΗΠΑ, για να κλείσει και το 10ημερο διακοπών

Ταξίδι στ’αστέρια του ΝΒΑ έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει κάνει τη διαδρομή Ελλάδα- ΗΠΑ κάτι σε Κυψέλη- Παγκράτι αφού μέσα σε δέκα ημέρες πηγαινοήρθε δυο φορές, δίνοντας μαθήματα για την οπτική του απέναντι στην «ολιστική ζωή».

Ολιστική οπτική που περιλαμβάνει και Μπάιντεν και Boston College και ΝΒΑ αφού ο πρωθυπουργός μετά το διάλειμμα που έκανε – επιστρέφοντας στην Ελλάδα να συναντήσει μεταξύ άλλων τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο- ξαναπέταξε δριμύτερος για τις ΗΠΑ και έφτασε μέχρι τις κερκίδες TD Garden για να δει το 4ο ματς ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ. Με καπελάκι τζόκεϊ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέλκυσε τα φλας καθώς δίπλα του είχαν καθίσει τρεις παίκτες των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Οι θέσεις που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να παρακολουθήσει τον αγώνα είναι αλμυρούτσικη αφού ξεκινά από 3.000 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 6.447 ευρώ για τον επόμενο αγώνα των δυο ομάδων στη Βοστώνη. 

Βέβαια, μπορεί ο πρωθυπουργός να μην πλήρωσε καθώς μπορεί να είχε πρόσκληση. Το σίγουρο είναι ότι από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 24 πήγε και ήρθε στις ΗΠΑ δυο φορές.

Στις 15 και 17 Μαΐου ήταν το επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ και η συνάντηση με τον Μπάιντεν. Επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε περιοδεία στο Βόλο. Στη συνέχεια έφυγε πάλι για τις ΗΠΑ για να μιλήσει στους αποφοίτους του Boston College και να δει και τους Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί