«Μπήκαν στο μάθημα με κουκούλες και έδειραν δύο φοιτητές»: Καταγγελία μέσω του Candiadoc από φοιτητή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Την άγρια επίθεση από κουκουλοφόρους σε βάρος δύο συμφοιτητών του, καταγγέλλει μέσω ανώνυμης επιστολής του φοιτητής του Βιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του, περίπου πέντε με έξι άτομα με κουκούλες και κράνη, εισέβαλαν κατά τη διάρκεια μαθήματος πρωτοετών στην αίθουσα και έδειραν δύο φοιτητές, ενώ προσθέτει ότι πήγαν εκεί με σαφή σκοπό να χτυπήσουν τα συγκεκριμένα άτομα.

Αναλυτικά η επιστολή:

Σήμερα στο Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε μάθημα πρωτοετών, εισέβαλαν άτομα με κουκούλες και κράνη και έδειραν 2 συμφοιτητές μας . Ηταν 5-6 άτομα και ήρθαν με σαφή σκοπό να χτυπήσουν τα συγκεκριμένα άτομα . Σας το στέλνω για να γίνει γνωστό το σημερινό περιστατικό, καθώς είναι απαράδεκτο να μην μαθευτεί, εφόσον πολλά άτομα βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό. Είμαστε φοβισμένοι και αγανακτισμένοι. Δεν γνωρίζουμε ποιοι μπορεί να το έκαναν. Θεωρώ όμως χρέος μας ως φοιτητές να ενημερώσουμε περαιτέρω τον κόσμο και του Πανεπιστημίου και γενικότερα .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί