Στο φως το βίντεο με τη χυδαία επίθεση ιερέα σε τρανς γυναίκα που πήγε στο συσσίτιο

Βίντεο με την πρωτοφανή ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε άνεργη τρανς γυναίκα από τον ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Καλλιθέας ήρθε στη δημοσιότητα από τον Alpha.

Η τρανς γυναίκα, η οποία είχε όλα τα απαραίτητα χαρτιά για το συσσίτιο, ζήτησε από τον ιερέα τον λόγο γιατί την αποκλείει και δεν της δίνει φαγητό. Όταν ο ιερέας διαπίστωσε το βιολογικό φύλο της τρανς γυναίκας της επιτέθηκε και την έβρισε χυδαία, την έδιωξε από το συσσίτιο και αρνήθηκε να την ξαναδεχθεί.

«Για μένα άκουσε εδώ η πίστη μου είναι ότι τους ομοφυλόφιλους δεν τους ρίχνουμε στη θάλασσά ούτε τους καίμε τους αποδεχόμεθα. Εσύ είσαι άντρας με βυζιά. Είσαι άντρας και κάνεις τη γυναίκα» της απαντά χυδαία ο ιερέας.

«Το κράτος με αναγνωρίζει» σημειώνει η τρανς γυναίκα με τον ιερέα να απαντά «δεν με ενδιαφέρει, δεν το αναγνωρίζουμε».

«Ήρθα να πάρω από τον οίκο του Θεού όχι από τον οίκο το δικό σας» επισημαίνει η 55χρονη.

Ο ιερέας επέμεινε να προσβάλλει και να απευθύνεται στην τρανς γυναίκα λέγοντας «είσαι άντρα με βυζιά» ενώ λίγο αργότερα κάποιος άλλος της ενορίας την κατηγορεί επίσης ότι «ξέρει ότι τα «κονομάει».

Υπενθυμίζεται ότι η χυδαία αυτή επίθεση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ενώ ήδη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί