Δύο συλλήψεις για κλοπές στο Ηράκλειο

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών (άντρας και γυναίκα)

Αφαίρεσαν χρήματα και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες προέβησαν σε αναλήψεις χρημάτων και αγορές προϊόντων

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τριών (3) υποθέσεων κλοπών πορτοφολιών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε πεζούς σε χώρους με συνωστισμό στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για κλοπή. Επιπλέον, ο ημεδαπός συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι δύο ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από την 09.04.2022 έως 12.04.2022  είχαν αφαιρέσει από πεζούς πορτοφόλια τα οποία περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 820 ευρώ και κάρτες τραπεζών.

Επιπλέον, με τις αφαιρεθείσες χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες προέβησαν σε αναλήψεις χρηματικών ποσών και πραγματοποίησαν αγορές προϊόντων, συνολικής χρηματικής αξίας 2.563 ευρώ, ενώ επιχείρησαν ανεπιτυχώς μια αγορά προϊόντων συνολικής αξίας 371 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί