Ανασύρθηκε το ταμπλέτ της Τζωρτζίνας για να βρεθεί η «διαδρομή» της κεταμίνης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονίας της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, για την οποίο κρίθηκε προφυλακιστέα η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και εάν εμπλέκεται στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Μαλένας και Ίριδας.

Σήμερα το πρωί ανασύρθηκε το τάμπλετ της 9χρονης από το μνήμα στο οποίο έχει ενταφιαστεί η σορός της, στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή των Συχαινών Πάτρας, με παρόντες εισαγγελέα Πρωτοδικών, την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικούς και συγγενείς της ανήλικης.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η εκταφή της Τζωρτζίνας για την ανάκτηση του τάμπλετ

Αστυνομικοί παρέλαβαν τον ταμπλέτ για να τον μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν αναζητήσεις της κατηγορούμενης στο Διαδίκτυο για την ουσία κεταμίνη, που χορηγήθηκε σε θανατηφόρα δόση στην 9χρονη. Νωρίτερα, ιερέας του ιερού ναού τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της 9χρονης.

Εντολή για το άνοιγμα του μνήματος έδωσε η 18η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της, αφού κατά την κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαίωσε ότι το τάμπλετ της κόρης του θάφτηκε μαζί της.

Ο πατέρας των τριών παιδιών επέμεινε ότι δεν είχε αντιληφθεί κάτι επιλήψιμο σχετικά με την στάση της εν διαστάσει συζύγου του ως προς τα παιδιά και δεν είχε καμία υποψία εναντίον της βγάζοντας έτσι τον εαυτό του από τον κάδρο των ευθυνών.

Το ίδιο έκανε και σε χθεσινή συνέντευξή του στο Mega εκτοξεύοντας μάλιστα απειλές κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είπε

«Εάν μου ζητούσε να πάω να την επισκεφτώ στις φυλακές, δεν πρόκειται να πήγαινα για κανένα λόγο» είπε σε άλλο σημείο, ενώ αναφέρθηκε τους ισχυρισμούς για κακοποίηση της Τζωρτζίνας. «Δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης που έλεγαν. Ήρθαν από την κοινωνική υπηρεσία στο σπίτι, είδαν το παιδί, έλεγξαν το περιβάλλον και έφυγαν, δε βγήκε τίποτα. Πριν την τετραπληγία της, δεν είχα παρατηρήσει κάποιο περιστατικό που να μου είχε κάνει εντύπωση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί