ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για διαγραφή Κύρτσου: «Μετατρέπουν την Ελληνική Δημοκρατία σε καθεστώς τύπου Όρμπαν»

«Ο Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά, για το καθεστώς Μητσοτάκη»

«ΟΓ. Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά για το καθεστώς Μητσοτάκη, ο οποίος νομίζει πως με τη διαγραφή του θα συνεχιστεί η ομερτά» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αναφορικά με τη διαγραφή του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου.

Δείτε: Γιώργος Κύρτσος: Τον διέγραψε ο Μητσοτάκη από τη Νέα Δημοκρατία λόγω της κριτικής του!

Μάλιστα η Κουμουνδούρου σχολιάζει δηκτικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον Γ. Κύρτσο για την αυτονόητη κριτική που ασκεί εδώ και έναν χρόνο για την αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας και τις εκατόμβες νεκρών, για το επιτελικό χάος στην αντιμετώπιση κρίσεων και για την καταστροφική πολιτική του στην οικονομία με τα ρεκόρ ακρίβειας».

Και συνεχίζει σε σκληρό ύφος ο ΣΥΡΙΖΑ πως «το έκανε όμως σήμερα που τόλμησε να επισημάνει πως η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει κοινοτικά κονδύλια για καταπάτηση του κράτους δικαίου, όπως συνέβη με την Ουγγαρία και την Πολωνία, με αφορμή τις διώξεις σε δημοσιογράφους και δικαστικούς για το σκάνδαλο Novartis».

«Ο Γ. Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά για το καθεστώς Μητσοτάκη, ο οποίος νομίζει πως με τη διαγραφή του θα συνεχιστεί η ομερτά. Δυστυχώς για τον ίδιον, τα κατορθώματά του, που μετατρέπουν την Ελληνική Δημοκρατία σε καθεστώς τύπου Όρμπαν, απασχολούν πλέον την Ευρώπη και τους θεσμούς της» σημειώνει καταληκτικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί