Διανομέας καταγγέλλει ότι απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να δουλέψει στον χιονιά

Σε μια σοβαρή καταγγελία για άλλο ένα περιστατικό καταχρηστικής απόλυσης εργαζομένου, προχώρησε το Δίκτυο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού. Πρόκειται για διανομέα, ο οποίος αρνήθηκε να δουλέψει τις ημέρες της κακοκαιρίας και απολύθηκε λίγες ημέρες μετά από υποκατάστημα της Goodys.

«Δυστυχώς το εργασιακό τοπίο που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της ΝΔ, μετατρέπει τη ζωή των εργαζομένων σε κόλαση. Αδήλωτοι, υποαμοιβόμενοι ή και απλήρωτοι, οι εργαζόμενοι καλούνται να εργαστούν κάνοντας έκπτωση στα δικαιώματά τους» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook το Δίκτυο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού.

Στην ανάρτηση περιλαμβάνεται η καταγγελία του εργαζόμενου, που αναφέρει ότι η απόλυσή του έγινε χωρίς λόγο, ενώ συμπληρώνει ότι από το υποκατάστημα αρνούνται να του πληρώσουν μεροκάματα και τα επιδόματα που του αναλογούν.

«Αναδεικνύεται ξανά η ανάγκη να καταργηθεί ο νόμος Χατζηδάκη που θεωρεί εργαζόμενους και εργοδότες ως ισοδύναμα μέρη» σημειώνει το Δίκτυο και καλεί την εταιρεία να επαναπροσλάβει τον εργαζόμενο.

«Ως Δίκτυο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού δεν μπορούμε να αφήσουμε την αδικία να γίνει κανονικότητα για τον κόσμο της εργασίας» καταλήγει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί