Αργυρούπολη: Ποιος είναι ο 48χρονος που χτύπησε τη σύντροφό του – Μάχη για τη ζωή της δίνει η γυναίκα

Στο παρελθόν είχε επιτεθεί και σε άλλη σύντροφό του με μαχαίρι

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αργυρούπολη με θύμα μία 40χρονη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Αναζητείται 48χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Ο φερόμενος ως δράστης ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος άνδρας είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και στο παρελθόν έχει επιτεθεί σε άλλη σύντροφό του με μαχαίρι.

Ο ίδιος τότε είχε εξαφανιστεί και σημειώνεται πως είχε κατηγορηθεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αργυρούπολη: Αυτός είναι ο 46χρονος που χτύπησε τη σύντροφό του - Στην εντατική η γυναίκα [Εικόνες-βίντεο]

Στην εντατική η γυναίκα

Η 40χρονη ύστερα από την άγρια επίθεση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και δίνει μάχη για τη ζωή της. Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, ο δράστης ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του με μπουνιές στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και έτσι, το συγγενικό αυτό πρόσωπο, ενημέρωσε τις Αρχές. Ωστόσο μέχρι να φτάσει η ΕΛ.ΑΣ στο σημείο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Ο δράστης αναζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ενώ την υπόθεση είχε αναλάβει αρχικά το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στο τμήμα Αλίμου πλέον η δικογραφία περασε στη υποδιεύθυνση νοτιοανατολικης Αττικής, όπου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος αναζητείται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί