Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία: Κρατούσαν στο σπίτι το θύμα για δύο μέρες μετά τον ξυλοδαρμό!

Συγκλονίζουν οι πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τη νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, που είναι η 16η στη χώρα μας από τις αρχές του έτους.

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης στην Αλεξανδρούπολη

Δείτε: Νέα γυναικοκτονία!- Σκότωσε (κυριολεκτικά) στο ξύλο τη γυναίκα του!

Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη 29χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας και ήπατος και αρχικά είπε στους γιατρούς πως έπεσε από τις σκάλες, προφανώς φοβούμενη να πει την αλήθεια. Τρεις ημέρες αργότερα, η νεαρή γυναίκα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και τα τέσσερα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη, υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σύζυγός της αναζητείται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοπέλα παρέμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες, όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να την βοηθήσουν με τα τραύματά της, όμως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας της και έτσι τη μετέφερε ο σύζυγός της στο νοσοκομείο. Υπάρχουν αναφορές για βίαια συμπεριφορά του συζύγου της.

Μάλιστα, εκεί βρέθηκε θετική και στον κορονοϊό, κάτι που δεν φαίνεται να γνώριζε, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ κορονοϊού, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί