Άφαντος ο Αυγενάκης, έστησε τους αγρότες -Εισβολή παραγωγών στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

Καθώς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης επέλεξε να μην εμφανιστεί στην προγραμματισμένη συνάντηση με τους αγρότες, επικράτησε ένταση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λευτέρης Αυγενάκης ενώ επρόκειτο να συναντήσει αντιπροσωπεία αγροτών, τελικά αρνήθηκε με αποτέλεσμα δεκάδες άτομα να κατευθυνθούν προς το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με τα τρακτέρ τους.

Εκεί οι αγρότες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με συνέπεια να ξεκινήσει ένταση με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο υπουργός είχε δηλώσει το πρωί ότι: «Αποδεδειγμένα η ΝΔ και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στέκονται διαχρονικά στο πλευρό των αγροτών, δεν είναι μία ευκαιριακή σχέση. Για εμάς, επειδή ο πρωτογενής τομέας είναι αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα», κάτι που εκ των πραγμάτων δεν φαίνεται μεγάλη δέσμευση από τη στιγμή που δεν εμφανίζεται ούτε στους άμεσα εμπλεκόμενους των υπουργικών του καθηκόντων.

«Περικυκλωμένο» από αγρότες το ξενοδοχείο όπου θα βρεθεί ο Αυγενάκης

Νωρίτερα, δεκάδες τρακτέρ έχουν κατακλύσει τους δρόμους έξω από το ξενοδοχείο που θα βρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, με την Ελληνική Αστυνομία να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι αγρότες από το νότιο Έβρο ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση το ξενοδοχείο, το οποίο στεγάζεται στην είσοδο της Χιλής, στην Αλεξανδρούπολη.

Πληροφορίες του ThessToday.gr αναφέρουν ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης συνοδεία του υφυπουργού, Σταύρου Κελέτση θα συναντηθεί με δύο εκπροσώπους κτηνοτρόφων, δύο μελισσοκόμων, δύο ελαιοπαραγωγών και δύο αγροτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί